Lost - Zagubieni [serial]

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light
Reputacja: 0

Post autor: Baqu » 17 lut 2006, 0:44

14 odcinek

:arrow: bardzo ciekawe rozpoczęcie, i jak dla mnie fantastyczne zdjęcie zparodiowane Saddama na ścianie bocznej koszar USA

:arrow: Sowyer sie budzi, słuchajcie co go wkurza - lolowy odgłoś jakiejś umierającej kaczki : D

:arrow: straszne są te przerywniki między pokazanym Hurleyem biegającym z Sawyerem za kwaczącą żabą, a zajebista akcją z Saidem, burzy mi to cała akcje : /

:arrow: beznadziejny jest ten widok na droge jak Said pokazuje im gdzie zakopany jest ten amerykanin, taka tandeta komputerowa, nie postarali sie.

:arrow: qwa odcinki powinny trwać z 2 godziny : / oczywiscie ten zakończyl się w najlepszym momencie, moja ocena 9/10 bardzo ciekawy.

aa i tak jeszcze podsumowująć,bo zastanawiałem się po ch** dodali do tego odcinku w ogóle nie pasujący fragment z tą żabą, i wymysliłem, że jest to pewna aluzja do osób które przeszkadzają innym... po pewnym czasie są po prostu eliminowane z wyspy przez silniejsze jednostki... btw ciekawe czy Chalrie udostepni gnaty Saidowi do odwetu... coraz badziej nie podoba mi sie zachowanie Jacka :/... to że ten złapany koleś jest jednym z innych, dokladnie to co mnie przekonalo do tego jest widok jego patrzącego na Saida zaraz przed tym jak Jack zamyka drzwi... kompletnie nie wiem co oznaczają te znaki zamiast liczb - w momencie kiedy Lock nie na czas właczył kod - odslonely się 4 z 5 znakow, na pierwszym jest jakby nitka drugiego nie bylo widac, trzeci to rakieta ? czwarty pta a piaty pff nie wiem strzykawka ?! rownie dobrze moze być to wszystko inne, jak jakies znaki Inków to wyglada : D

juz nie moge doczekać się środy

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”