Niggaz pisze:Uh uh uh uh Smithu.
Wciąż domagasz się przeprosin za to, że krytykowaliśmy Was po porażce 6:1 czy już nie musimy przepraszać?
kulekfcb pisze:a ty jak choragiweka jestes bez kitu, nie naucza sie szacunku?? kto to mowi??
Uhuhu sweet
Nie chce przeprosin, bo jestescie dla mnie smieszni i coraz bardziej zalosni, z reszta mam dosc tego plytkiego napinania sie pieprzenia bez sensu. Zamiast zajac sie rozmowami o pilce to forum przejelo role centrum irytacji i frustracji kibicow.
Kulek, jezeli uwazasz ze przy jednym spotkaniu po ktorym jezdzilem chamsko po Barcie jestem choragiewka to wybacz ale chyba sie troche mylisz z prawda
i znow ta pycha... ktora juz nie raz was zgubilaCo do Ligi Mistrzów to Real wygra z Arsenalem raczej. Zdziwiłbym się mocno gdyby było inaczej. Nie wiem jak wygląda drabinka dalszych faz, ale dobrze by było gdyby istaniała opcja konfrontacji z Barceloną w dalszej fazie
Z reszta po co ja to pisze, zaraz dacie to do zlotych ust albo innej glupiej zabawy, ironicznie olejecie, badz uszczypliwie skomentujecie ...
Bez odbioru...