Kosciół

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3357

Post autor: Chlopaczek » 17 lut 2006, 19:03

Ostatni post w Twoja strone bo naprawde szkoda czasu.
Tomachos pisze:Dyskusja tez polega na przyjmowaniu argumentu drugiej strony, a ty jestes Stalowy Beret...
Ja je przyjmuje i przedstawiam swoj punkt widzenia.Ty nawet nie odnosisz sie do moich odpowiedzi.Nie masz kompletnie nic do powiedzenia w tym temacie wiec po co sie udzielasz?Modzi powinni interweniowac i nagrodzic Cie jakims ostrzezeniem za posty nic nie wnoszace do tematu.Szczegolnie te wyzej.
Bo tak sie ciekawie sklada ze Twoje posty nie odnosza sie do tego o czym my tutaj mowimy ale sa atakami na mnie.
Tomachos pisze:zreszta ... wyrywasz zdania z konteksty zamiast czytac ze zrozumieniem :roll:
Mowilem sofizmat to nie tutaj.
Tomachos pisze:juz nie moge sie doczekac jak bedziesz sie żenił i przyjdziesz do tego znienawidzonego kościoła błagac o slub, bo rodzice twojej wybranki sobie tego zażyczą :roll:
To sie nie doczekasz.Nie jestem osoba ktora robi rzeczy tylko dlatego zeby sie komus przypodobac.Tym bardziej jesli sa sprzeczne z moimi przekonanami i swiatopogladem czyli ze sprawami dla mnie osobiscie bardzo istotnymi.
I te slowa "blagac o slub".Blagac dobre sobie.
Tomachos pisze:policzyłes juz te swoje ukochane gołebie, które zgineły w hali w katowicach ?? bo jak wiem to los ludzi cie nie obchodzi... to co sie przemujesz pieniążkami na Światynie :roll:
Bo Ty wiesz co mnie obchodzi a co nie.Taki spec od ironii a nie wyczuj jej w tamtej mojej wypowidzi.Naprawde modzi powinni sie tym zajac bo jest to kolejna wypowiedz nie majaca zwiazku z tym o czym rozmawiamy.Ja ja odczytuje jako atak na moja osobe.
Ale nie zaskoczylo mnie to.Jestes typem katolika ktorego nie lubie.
Tomachos pisze:Pa:*
Dobrze ze przynajmniej tolerancyjny.Dzieki za buziaka mimo ze jestem hetero.
Bez odbioru.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”