Kurczę no. Zbiles mnie z tropu. Ale moze jakos sie wygrzebie.kulekfcb pisze:moze nie umeisz ich podwazyc co?? PO prostu nie lubie Realu nie szanuje ich bo nie ma za co?? Co zaraz mi powiesz ze zdobyli wiecej niz Barca, nie obchodzi mnie to. Barca to jest klub, rodzina, a nie jak w Realu gdzie każdy zagląda sobie do portfela.
Po pierwsze - abstrahujac juz od tego, ze brak szacunku, a nie lubienie kogos/czegos to dwie zupelnie rozne rzeczy, to napisales "nie mozna miec szacunku", czyli wynikaloby, ze tak generlanie nie mozna, a nie tylko bedac kibicem Barcy. No to sie chyba schody zaczely
Moze za to ze to najlepsza druzyna w historii pilki noznej? Ale kto by sie tam czepial takiego szczegolu.kulekfcb pisze:nie szanuje ich bo nie ma za co??
kulekfcb pisze:a nie jak w Realu gdzie każdy zagląda sobie do portfela.
Zeby nie bylo OT ( i tak jest
Yyy chyba go nie powolal Caro, chyba ze go dorzuci w ostatniej chwili. W sumie Castilla gra chyba w niedziele, wiec kto wie. Ale generalnie troche jestem zawidziony, ze Caro nie daje pograc swoim badz co badz bylym podopiecznym. Przeciez w meczach takich jak z Alaves, moznaby spokojnie w obliczu kontuzji i kartek dac pograc de la Redowi. Niech sie chlopak ogrywa i nabiera doswiadczenia. O ile Soldado ma konkurentow w ataku, o tyle stawianie na sile Helguery na DM jest dla mnie dziwne. Tym bardziej patrzac na jego poczynania w tym sezonie na tej pozycji.Toudinho pisze:Krzysiu de la Red pewnie znajdzie się w 18 meczowej, wiec jak Ivan bedzie grał stratoferycznei to z pewnoscia go ujrzymy