1.

1. Niggaz x24
2. Jarzyna x9
3. Chlopaczek x6
Dalej: fieldy x5, bagg x3, Juv x2, Anka, Baqu, cloner, Corinthians, Dzidzius, Kostek, Nigazz
2.Tutaj walka była zacięta, do ostatniej strony nie wiedziałem kto wygra. Tak czy inaczej gratulacje:

1. snipp x23
2. Jarzyna x21
3. piwus x6
Dalej: piotrek x3, Corinthians, fieldy, welcome, zawdi
3.Forumowicz, którego chciałbym poznać
1. fieldy x12
2. Zaza x11
3. Niggaz x7, Smithu x7,
Dalej: Jarzyna x6, Agnieszka x5, Futbolowa x6, Chłopaczek x5, Piwus x5, Snipp x5, cloner x4, GTW x3, Piotrek x2, Pisakk x2, Adekk, Bagg, Blant&Japko, Bunch, Corinthians, czeher, dzidzius, John Travolta, Lakier, Manumef, Mimek, mlody_10, Nigazz, oskar, redakcja, Romantyk, t_JB, Wazi, Uchi, welcome
4.

1. Jarzyna x23 (farciarz
2. Niggaz x22
3. Corinthians x2, Futbolowa x2,
Dalej: fieldy, piwus, snipp
5.

1. zaza x22
2. MLSoccer x11, Agnieszka x11
3. Niggaz x3
Dalej: Corinthians x2, bagg, Hunter, Kostek, Smithu, Toudinho
6.Najwiekszy nabijacz:
1. Mikuś x19
2. Bunch x3, cloner x3, oskar11 x3, Romantyk x3
3. mathiasek x2, mazi x2
Dalej: smitu, japko, Ibrachimović, Futbolowa, snipp, RoRo, fieldy
7.Najwiekszy agresor na forum:
1. zaza x15 (niepokonany od swojego piewrszego postu, ale konkurencja była twarda)
2. Ibrahimović x14
3. Lakier x7
Dalej: cloner x4, snipp x3, bagg, Chłopaczek, piwus, Tomachos,
8.Największy dziwak:
1. cloner x28 (brawo, najwięcej głosów spośród wszystkich pierwszych miejsc w innych kategoriach!)
2. zaza x10
3. Tomachos x4,
Dalej: Axel Hammond x3, lakier x2, fan Realu i Raula, Mikuś, snipp, Tomi, zawdi
9.Najlepszy mod:
1. piwus x27 (jacyś dyletanci głosowali
2. Tomusmc x7
3. kostek x5, Niggaz x5
Dalej: cloner x2, Jarzyna x2, Mazurek x2, Romantyk x2, Pisakk, fsyscy
10.Najwazniejsze Wydarzenie na forum w 2005r:
1. Nowa moderacja x21,
2. Ban dla zazy dzień przed derbami x9
3. Nowe rangi x5
Dalej: rezygnacja romantyka x2, punkt kulminacyjny po którym forum zaczeło powoli umierać, założenie tematu Calciomania, sukces pilka.pl, Bukmacherski Puchar Userów, Jarzyna, fuzja tematów 'FM 2005' i 'FM 2006', posprzatanie kilku malo przydatnych moderatorow, 8 marca 2005 - cloner pojawia się na forum, Nocne rozmowy w PZ PDK
11.Najlepszy avatar:
1. Smithu x6
2.Jarzyna x5
3. fieldy x3
Dalej: hunter x2, lakier x2, toudinho x2, wazi x2, zawdi x2, pasztet, tomachos, snake, fetko, bagg, Bonso, mimek, snipp, Futbolowa, RoRo
12.Najlepszy podpis:
1. oo o jestem jaka jestem x10
2. "Bo to Nowaczek byl" x6,
3. zaza x5,
Dalej: Jarzyna x4, CWKS Wisła x2, Grafomanskie harakiri, grafomański impertynent, Visca el Barca, Smithu, Diamen 23, adekk, Kaka ACM, piwus, prosba o własne zbanowanie, Toudinho, zbanowany
13.Najciekawszy temat:
1. Kosciół x8
2. Pytania do x5
3. Opisz poprzednika x3, Czy coś ci to movie? x3, FC Barcelona x3, Real Madryt x3,
Dalej:Calciomania x2, Juventus Turyn x2, ManU x2, AC Milan, Fotki userów, Jakim jesteś pokemonem, Kto to jest, Liga brazylijska, Ostrzeżenia-komentarze, Pojedynki lider alfabetu, Przyszłość pilka.pl, Rap, R jak Kariera, Reprezentacja Polski, Sigi i avatary, Sprawy Organizacyjne, Temat wyborczy, Wasze prywatne typy, Złote Usta
14.Wyróżnienie:
1. admini co forum zrobili i nowych modów dali x6
2. Niggaz co zazę i mikusia zbanował x5, , mody co banują x5
3. nowi moderatorzy x4
Dalej: cloner co moderuje x3, zazowe zbanowanie x2, fani Juve x2, Dombroś co zgrabnie postował, ,
Specjalne wyróżnienie im. Chłopaczka: "za chamstwo glupote i oblude dla tych ktorzy mnie (i nie tylko mnie) opluwali bo nie kleknalem po smierci papieza."