Plebiscyt 2005 forumowiczów pilka.pl

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 17 lut 2006, 22:26

Przede wszystkim przepraszam za drobne :mrgreen: spóźnienie. Nie do konca tak to miało wyglądać, w przyszłym roku obiecuję, że organizacja będzie lepsza. Kiedy nie było jednej odpowiedzi, brałem pierwszą (zawsze to lepsze niż nie ważny głos), wyjątek zrobiłem tylko przy pozycji trzeciej, czyli "forumowiczu, którego chciałbym poznać", bo tutaj nie można za bardzo wyróżnić jednej osoby.

1.Obrazek
1. Niggaz x24
2. Jarzyna x9
3. Chlopaczek x6
Dalej: fieldy x5, bagg x3, Juv x2, Anka, Baqu, cloner, Corinthians, Dzidzius, Kostek, Nigazz

2.Tutaj walka była zacięta, do ostatniej strony nie wiedziałem kto wygra. Tak czy inaczej gratulacje:
Obrazek
1. snipp x23
2. Jarzyna x21
3. piwus x6
Dalej: piotrek x3, Corinthians, fieldy, welcome, zawdi

3.Forumowicz, którego chciałbym poznać
1. fieldy x12
2. Zaza x11
3. Niggaz x7, Smithu x7,
Dalej: Jarzyna x6, Agnieszka x5, Futbolowa x6, Chłopaczek x5, Piwus x5, Snipp x5, cloner x4, GTW x3, Piotrek x2, Pisakk x2, Adekk, Bagg, Blant&Japko, Bunch, Corinthians, czeher, dzidzius, John Travolta, Lakier, Manumef, Mimek, mlody_10, Nigazz, oskar, redakcja, Romantyk, t_JB, Wazi, Uchi, welcome

4.Obrazek
1. Jarzyna x23 (farciarz :lol:)
2. Niggaz x22
3. Corinthians x2, Futbolowa x2,
Dalej: fieldy, piwus, snipp

5.Obrazek
1. zaza x22
2. MLSoccer x11, Agnieszka x11
3. Niggaz x3
Dalej: Corinthians x2, bagg, Hunter, Kostek, Smithu, Toudinho

6.Najwiekszy nabijacz:
1. Mikuś x19
2. Bunch x3, cloner x3, oskar11 x3, Romantyk x3
3. mathiasek x2, mazi x2
Dalej: smitu, japko, Ibrachimović, Futbolowa, snipp, RoRo, fieldy

7.Najwiekszy agresor na forum:
1. zaza x15 (niepokonany od swojego piewrszego postu, ale konkurencja była twarda)
2. Ibrahimović x14
3. Lakier x7
Dalej: cloner x4, snipp x3, bagg, Chłopaczek, piwus, Tomachos,

8.Największy dziwak:
1. cloner x28 (brawo, najwięcej głosów spośród wszystkich pierwszych miejsc w innych kategoriach!)
2. zaza x10
3. Tomachos x4,
Dalej: Axel Hammond x3, lakier x2, fan Realu i Raula, Mikuś, snipp, Tomi, zawdi

9.Najlepszy mod:
1. piwus x27 (jacyś dyletanci głosowali :lol:, swoją drogą na półrocze byłem daleko w tyle, a wiele się nie zmieniło od tego czasu ;roll:)
2. Tomusmc x7
3. kostek x5, Niggaz x5
Dalej: cloner x2, Jarzyna x2, Mazurek x2, Romantyk x2, Pisakk, fsyscy

10.Najwazniejsze Wydarzenie na forum w 2005r:
1. Nowa moderacja x21,
2. Ban dla zazy dzień przed derbami x9
3. Nowe rangi x5
Dalej: rezygnacja romantyka x2, punkt kulminacyjny po którym forum zaczeło powoli umierać, założenie tematu Calciomania, sukces pilka.pl, Bukmacherski Puchar Userów, Jarzyna, fuzja tematów 'FM 2005' i 'FM 2006', posprzatanie kilku malo przydatnych moderatorow, 8 marca 2005 - cloner pojawia się na forum, Nocne rozmowy w PZ PDK

11.Najlepszy avatar:
1. Smithu x6
2.Jarzyna x5
3. fieldy x3
Dalej: hunter x2, lakier x2, toudinho x2, wazi x2, zawdi x2, pasztet, tomachos, snake, fetko, bagg, Bonso, mimek, snipp, Futbolowa, RoRo

12.Najlepszy podpis:
1. oo o jestem jaka jestem x10
2. "Bo to Nowaczek byl" x6,
3. zaza x5,
Dalej: Jarzyna x4, CWKS Wisła x2, Grafomanskie harakiri, grafomański impertynent, Visca el Barca, Smithu, Diamen 23, adekk, Kaka ACM, piwus, prosba o własne zbanowanie, Toudinho, zbanowany

13.Najciekawszy temat:
1. Kosciół x8
2. Pytania do x5
3. Opisz poprzednika x3, Czy coś ci to movie? x3, FC Barcelona x3, Real Madryt x3,
Dalej:Calciomania x2, Juventus Turyn x2, ManU x2, AC Milan, Fotki userów, Jakim jesteś pokemonem, Kto to jest, Liga brazylijska, Ostrzeżenia-komentarze, Pojedynki lider alfabetu, Przyszłość pilka.pl, Rap, R jak Kariera, Reprezentacja Polski, Sigi i avatary, Sprawy Organizacyjne, Temat wyborczy, Wasze prywatne typy, Złote Usta

14.Wyróżnienie:
1. admini co forum zrobili i nowych modów dali x6
2. Niggaz co zazę i mikusia zbanował x5, , mody co banują x5
3. nowi moderatorzy x4
Dalej: cloner co moderuje x3, zazowe zbanowanie x2, fani Juve x2, Dombroś co zgrabnie postował, , :mike: co tańczy, Jarzyna za bycie Jarzyną, Blant za przedstawienie rodzinki, zaza co się na piłce zna, Romantyk... za to, że odszedł, Bagg, że się przebił, Ibrahimovic za bycie Ibrahimoviciem, juv za mp3, całoroczny plebiscyt we wrześniu (o, to całkiem niedługo :lol:), smitu spamer

Specjalne wyróżnienie im. Chłopaczka: "za chamstwo glupote i oblude dla tych ktorzy mnie (i nie tylko mnie) opluwali bo nie kleknalem po smierci papieza."
Ostatnio zmieniony 18 lut 2006, 0:23 przez petru, łącznie zmieniany 3 razy.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”