Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Bernabeu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1772

Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Bernabeu » 04 lip 2023, 22:19

I ma być częścią pierwszej drużyny w przyszłym sezonie. @Albion [ch**] się znasz. :?

Czyli jakbym miał typować:

4-3-3 z Viniciusem, Rodrygo i Valverde - Guler jako zmiennik nr 1 na prawej stronie.
4-3-1-2 z Viniciusem, Rodrygo i Bellinghamem jako wysuniętym pomocnikiem, tu też może być sporo szans dla Turka, bo on pasuje do takich 'hybrydowych' ustawień.

Pisałem już parokrotnie, że jeżeli jest ''pozycja'' jakiej brakuje mi w Madrycie, to ofensywny pomocnik-rozgrywający, co przez +- dekadę powodowało określony sposób grania, który był po prostu nudny - Guler w Fenerbahce grał ustawiony po prawej stronie, ale jak patrzyłem w jego cyferki, to może mieć potencjał do gry w obu rolach.

Dlatego nie będzie IMHO Mekambe i Perez o tym wie, a może za dużo tutaj czytam. Wtedy sezon z dużym prawdopodobieństwem spisany na straty, ale przynajmniej będzie można oglądać z zaciekawieniem Baby Real.

Vinicius, Rodrygo, Endrick, Guler, Tchouameni, Bellingham, Valverde, Camavinga. Ostatnio taka wyliczanka z Odegaardami i Hakimimi nie skończyła się dobrze, ale tutaj chyba będzie inaczej, bo nie ma Senatorów blokujących miejsce.
moody pisze:
04 lip 2023, 22:18
nie bardzo kumam o co chodzi z tymi plotami, ze real podniosl swoja oferte dla fener, chca zaplacic wiecej niz klauzula i oddac jeszcze procent z przyszlej sprzedazy, jak przeciez turki nie maja nic do gadania - przychodzisz, wplacasz 17 baniek klauzuli, dogadujesz sie z graczem i masz wyjebane
Może Guler-altruista (tzn. jego obóz) powiedział, że się zgodzi na transfer jeśli dadzą trochę więcej Fenerbahce, co byłoby bardzo fajnym posunięciem młodego, który jest świadomy, że klauzula jest niższa od jego wartości z dwa razy.

Wróć do „Hiszpania”