Lost - Zagubieni [serial]

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: meecik_mks » 18 lut 2006, 13:56

nooo wreście moge coś napisać.... :P

a więc od początku :) akcja z Danielle (to wsyzstko jest podejrzane dla mnie...), następnie co do tego kolesia (moim zdaniem to Other), Saiyda też, on jest specjalistą wie kiedy ktoś kłamie i wogóle, mógł bo bardziej przyciś ale wkroczył na droge Shannon i sie wykruszył....

kolejny raz ujrzeliśmy w akcji Crazy Jacka.... :/

Obrazek

Lock z pewnością te hieroglify zostawi dla siebie.... maniacy już przetłumaczyli co oznaczają te hieroglify (śmierć), także teraz możemy myśleć i myśleć nad tym.... :/ był jeszcze jakiś motyw, że jedno z tego szlaczku oznacza "Dziecko" także możemy sie domyśleć o kogo chodzi... i właściwie to się łaczy bo w sumie teraz jest odcinek o Claire (Aaron)

Obrazek

jedno jest pewne, to coś robi.... słyszeliście ten dźwięk ? to tak jakby się coś ładowało... a potem jak Lock wcisnął enter to sie wyłączyło...(może to jakaś samodestrukcja, przed tym żeby nnikt z tej wyspy nie uciekł cyz coś....)

Warto zauważyć to, że jak ten Henry leży w włazie, to zboku widnieje obraz (jest na nim Balon), następnie Henry Gayle (nei weim czy dobrze nazwisko napisałem...) to jest postać z Czarnoksięznika Oz :) koleś ma łeb nie od parady, ale dziwi mnie oprócz jego ostatniej miny, to że wsumie nie ma zbytnich śladów... :/ a przecież dostał tyle kopów... jak pamiętamy Ethan też był wytrzymały... i jeszcze jedno, koleś który oglądał fotki w scenie w której odwozili Sayida (to ojciec Kate) :D

Co wy na to :) kilka ciekawostek moich, kilka z netu... :)

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”