Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2415

Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: moody » 04 lip 2023, 22:54

Bernabeu pisze:
04 lip 2023, 22:19
I ma być częścią pierwszej drużyny w przyszłym sezonie. @Albion [ch**] się znasz. :?

Czyli jakbym miał typować:

4-3-3 z Viniciusem, Rodrygo i Valverde - Guler jako zmiennik nr 1 na prawej stronie.
4-3-1-2 z Viniciusem, Rodrygo i Bellinghamem jako wysuniętym pomocnikiem, tu też może być sporo szans dla Turka, bo on pasuje do takich 'hybrydowych' ustawień.

Pisałem już parokrotnie, że jeżeli jest ''pozycja'' jakiej brakuje mi w Madrycie, to ofensywny pomocnik-rozgrywający, co przez +- dekadę powodowało określony sposób grania, który był po prostu nudny - Guler w Fenerbahce grał ustawiony po prawej stronie, ale jak patrzyłem w jego cyferki, to może mieć potencjał do gry w obu rolach.

Dlatego nie będzie IMHO Mekambe i Perez o tym wie, a może za dużo tutaj czytam. Wtedy sezon z dużym prawdopodobieństwem spisany na straty, ale przynajmniej będzie można oglądać z zaciekawieniem Baby Real.
tak patrzac na sezon dalej niz najblizszy to szczerze mowiac nie bardzo widze, gdzie on w realu mialby miec miejsce w jedenastce. przyjdzie mbappe i dwie z trzech pozycji w ataku zabetonowane. na trzecia jest fajnie pykajacy rodrygo + valverde, ktory raczej juz do pomocy nie wroci. w pomocy najwyzej ustawiony bedzie gral chyba bellingham, wiec tu tez nie bardzo

no ale z ekonomicznego punktu widzenia to fajny transfer, bo w najgorszym przypadku nawet po trzech latach lapania ogonow da sie go pewnie wytransferowac za podobna kase jak ta klauzula

PS a no i haalanda jeszze gdzies trzeba wcisnac :P
Ostatnio zmieniony 04 lip 2023, 22:54 przez moody, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”