Był blisko ale też jakże daleko...Premo pisze:Drogba był bardzo blisko.
Zabrakło mu głosów Mourinho i AbramovicaPremo pisze:Zabrakło mu 2 głosów.
Drogba jest dobry powiem nawet bardzo dobry na realia Afrykańskiej piłki, jednak w europie są dziesiątki lepszych napastników od niego. Drogba podobno jest rasowym snajperem a bramki strzela żadko. Eto'o jest znacznie lepszy co udowodnił w PNA zdobywając 5 bramek i gdyby trafił rzut karny to był by bezprzecznie najlepszy, a słowa Drogby który mówi że jest lepszy bo Chelsea pokonała Barcelone w tamtym sezonie nic nie znaczą.Premo pisze:Można sie spierać komu należała się ta nagroda. Niektórzy mówią, że ten tytuł należał się Didierowi dlatego, że Chelsea pokonała Barcę w LM i WKS ograło Kamerun 2 razy.
No właśnie Mourinho zapomniał na niego zagłosować i przegrał...Premo pisze:Co ciekawe tę nagrodę miał wręczyć Jose Murinho, ale nie doleciał.
A co do dzisiejszego meczu jestem ciekaw czy Messi zagra w pierwszej 11 z jeden strony chciałbym aby zagrał bo jestem jakoś uczulony na Ezquerro co go widze to przypomina mi przecietniaka któremu wyjdzie jeden mecz na 10. Jeżeli zagra Larsson za Messiego bede zadowolony. Messiego trzeba szlifować na Chelsea
Visca el Barca