Ja doskonale o tym wiem, że radzi sobie i na skrzydle bo grywał tak już nie raz w tym sezonie i w ubiegłym też trochę, ale mimo wszystko niech gra na szpicy i strzela bramki. Jeżeli zajdzie taka konieczność to może iść na skrzydło, ale nie ma po co.Łukasz[ACM] pisze:Konieczności nie ma żeby grał na skrzydle, ale jeżeli bym musiał to napewno by sobie lepiej poradził niż Larsson. Eto pokazał w Kamerunie że nie tylko " na szpicy " dobrze się czuje. W reprezentacji brał sie troche za rozgrywanie, wolne i dobrze mu to wychodziło.
Xaviego i Deco też już chcieli kupić. No i Dinho oczywiście. Tak naprawdę to dobrze wiedzą, że nie kupią nikogo tak jak Barca nie kupi Lamparda a i takie ploty były. To wszystko gierki psychologiczne.Łukasz[ACM] pisze:ale narazie raczej się nigdzie nie wybiera. Chociaż Chelsea uważa że to ich główny cel transferowy - wątpie aby się udał.
Ja czuję dokładnie to samo. Nie grał od dawna i pewnie już się nie może doczekać. Na pewno nie przejdzie obok meczu. Oby tylko mu wychodziło wszystkoŁukasz[ACM] pisze:Ja dziś coś czuje że Roni zagra wielki mecz