kibice mówia ze nalezy zostawic Manciniego na kolejny sezon .... ze nadał on tej druzynie charakter , osobowosc i wole walki której wczesniej brakowało ... ok zgadzam sie ... ale Mancini nie jest trenerem który znał by sie na taktyce potrafił rozpracowac przeciwnika ... podoba mi sie jego styl bycia gdy odpowiada z ironia na pytania które sa przeciwne z prawda ... jednak nic wiecej za tym panem nie przemawia ... chce sie uczyc to nie w Interze niech potrenuje sobie jakis słabszy klub jesli z nim osiagnał by jakis sukces wtedy mógłby trenowac Inter ... ja jestem za pozegnaniem sie z tym panem ... we Włoszech gramy najładniejszy futbol ... i co z tego ? skoro nic z tego nie wynika ? ... ciagłe wystawianie Killego lub J.Cesara przyprawia mnie o mdłosci ... zaraz posypia sie zapewne komenty w stylu ... tak zwolnic Mancio i przyjdzie nowy trener który bedzie budowal znowu druzyne od podstaw ... wole zeby była ta druzyna zbudowana jeszcze raz niz zeby Mancini dalej wystawiał piłkarzy którzy nie sa w najwyzszej formie ... PW i SPW to nie sa trofea jak na Inter fakt faktem to cieszy ale taki klub stac na wiele wiecej ... patrzac na wiek naszych piłkarzy to nasówa sie jedno jak Mancini zostanie na kolejny sezon i nic nie osiagnie to taki J.Zanetti bedzie najbardziej pokzywdzonym pilkazem w naszej druzynie tyle lat i praktycznie zadnego znaczacego sukcesu ... moze jedynie poza PU którego i tak pewnie juz nie pamieta ... Cordoba juz 30 lat niby na obronce nie duzo ... ale lata mijaja a Cordoba to obronca klasy swiatowej i napewno zasługuje na jakies cenne trofeum ... i najbardziej mi szkoda Verona ... on zdobył wiele w piłkarskim swiecie przyszedl do Interu by zgarnac jeszcze wiecej ... jednak z Mancinim to jest nie mozliwe ... Cuper zwolniony z Mallorki ... gdyby Mancini miał nos taktyczny Cupera to nie było by na nas bata ... z drugiej strony gdyby Cuper preferował ofensywna piłke był by najlepszym fachowcem na globie ... reasumujac z Mancio nic nie osiagniemy Cupera nie chce bo znowu bedziemy strzelac po 30 bramek na sezon ... przydal by sie ktos pokroju Hitzfelda lub O'Nilla
lub w ostatecznosci Le Guena