Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post autor: Zico_FCI » 19 lut 2006, 16:45

No cóż – źle się dzieje w klubie naszym. Jeden punkt w trzech meczach to na pewno nie jest szczyt naszych marzeń. Bardzo słaba postawa napastników już od dłuższego czasu powoduje duże trudności w strzelaniu goli. Jak jeszcze dodać do tego rezerwową linie pomocy to już wiadomo dlaczego nie wygraliśmy. Coraz bardziej zaczynam sięgać o ten środowym mecz (nie zagra Veron, Recoba i pewnie Deki). Ajax coraz lepiej sobie radzi – dzisiaj rozgromił Roosedal 6-0.

A jeśli chodzi o Manciniego to musimy poczekać do końca sezonu z oceną jego pracy. Zawsze byłem za tym aby go zostawić jeszcze na jeden sezon ale ostatni bardzo mnie irytuje. No nic poczekamy do końca sezonu – zobaczymy co Mancio zwojuje i co na to Moratti. Jedne jest pewne – 11 lat Morattiego w klubie i 11 trenerów (w dym dwóch po 2 razy) to jest według mnie główna przyczyna braku sukcesów.

edit:
Jeśli chodzi o moich faworytów na miejsce Manciniego – przy jego ewentualnym zwolnieniu to lista wygląda tak:
1-Hiddink – problem jest taki że on ma kontrakt z PSV (wie ktoś do kiedy?) i z Australią z którą musiałby się pożegnać
2- Hitzfeld z Ballackiem 8)
3- Le Guen – troche niewiadoma

ps. Widzieliście tą sytuację z Wome ?- aż mnie ciarki przeszły jak to zobaczyłem :shock:
Ostatnio zmieniony 19 lut 2006, 17:28 przez Zico_FCI, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”