"Bądź pozdrowiony... POZDRAWAM"
"Pocałuj się w ****"
"(tu imie/nick) zrób mi loda"
Sorry że wam to piszę ale muszę bo nie mogę już wytrzymać! Te wasze posty świadczą o was, o waszym poziomie inteligencji, który naprawdę nie jest chyba za wysoki... A i tak wiem że nie jesteście tymi kogo macie w nickach, bo szanowani dziennikarze na pewno by się tak nie wyrażali, w ogóle wątpię czy chcieliby pisać cokolwiek na takim forum... A szczególnie dzięki wam te forum traci na wartości i gdyby to ode mnie zależało to już by was tu nie było..."Ja tu pisze dla zabawy, a ch*** patrzy bo ciekawy"
Więc zobaczymy ile jeszcze tu pobędziecie... Szczerze to powiem, że dziwnie jest że jednego dnia przychodzi 3 userów, którzy są dobrymi przyjaciółmi. Mnie to dziwi, ale dla was pewnie nic w tym nie ma dziwnego.
Powrócę jeszcze do waszych w/w postów. Temat tego topicu brzmi: Śmieszne opisy Gadu - Gadu a nie Żenujące opisy Gadu-Gadu. Gdybym was znał osobiście to uwierzcie, ale bym się wstydził
Powinniście napisać do admina, któregokolwiek, że chcecie zmienić nick, ale wątpię czy to cokolwiek zmieni...