Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.
Reputacja: 0

Post autor: wazi » 19 lut 2006, 18:42

Ja licze na to, że Bayern nie straci bramki a sam coś tam strzeli, to będzie jak dla mnie wystarczająca zaliczka przed arcy trudnum meczem na San Siro. Boje sie o Kahna, nigdy nie wiadomo co może sie stać w trakcie meczu, lub jeszcze przed, Rensing nie jest jeszcze na tyle doświadczonym graczem, żeby grać przeciwko Milanowi, w 1/8 finalu... Choć umiejetności ma spore i to nawet bardzo. Kibiców Milanu ostrzegał bym przed dośrodkowaniami Sagnola, ale pewnie piłkarze Mialnu nieźle sie nim zaopiekują, jego dośrodkowania są P E R F E K C Y J N E, istny majstersztyk.

Co do składu. Jestem ciekaw kto wystąpi na prawym skrzydle, jak dla mnie zagadka Deisler słabo po przerwie zimowej , Bastian jego forma to zagadka, raz dobry mecz drugim razem nie wiem co on robi na boisku, Karimi, z chęcia bym go zobaczył w tym meczu, jak sobie poradzi... jest jeszcze jedna możliwość Brazzo, ten w tym meczu sie napewno sprzyda, wojownik jaki mały na bosku zostawawia serce i płuca. Ale mój typ to Karimi. Felix napewno coś wymyśli o tym jestem przekonany.
Jedynie co jeszcze moge powiedzieć to, to że zadecyduje o meczu forma dnia... tyle z mojej strony

Wróć do „Niemcy”