NBA...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 20 lut 2006, 12:51

Mecz w którym NBA pokazało jaka ma moc :) Jatka aż miło. I jednak wschód :] Choć mało brakowało a był by remis :!: i Zaza by sie wzbogacił :p

Jak na początku prezentacje mnie na zawiesił to już wiedziałem że bedzie cool. Wypas im to wyszło lepiej niż rok temu. Mecz którego nie da sie opisać bo tyle sie działo że hoho. Zabawa na całego - Shaq był dobry z tym rzutem wolnym :P o mało konstrukcji nie rozalił. Najwiekszy rozgrywający swiata :lol: McGrady rzucał swoje. W końcu był u siebie. Kobe odziwo bardzie jego szukał niż sam pracował na siebie. Yao na poczatku jakis taki nie swój. Shaq podszedł na wiekszym luzie to tego mecz. MVP = James. I trudno się z tym nie zgodzic. W pewnym momecie to w tym meczu nie wiadomo było o co chodzi. Szkoda że Zachód postawił na szybkie punkty. Akcje max 10 sekundowe. Wschód próbował grać dłużej. Gracze Pistons zrobili swoje - Billups fajnie rozgrywał. Potem juz grali swja piłke w obronie. Beny nie Beny bronił :) Remis był możliwy ale Kobe sie podpalił. Co by nie mówic "świeto NBA" jak zawsze by All Stars Game. Mecz który ma przede wszystkim prowować NBA i to im wychodzi max. Co oni robili w tym meczu to ol a Boga :) Wsady jak wsady ale asysty i to rozgrywanie było z innej galaktyki. To szukanie sie na siłe było tez fajne mimo że nie zawsze wychodził.

Dobre jak połączyli sie ze stają NASA z kosmosu :P Rozwalili mnie kosmici. Oni tam lataki jak ta piłka.

Nastepny Al Stars Game w prawdopodobnie w ... Las Vegas - odziwo bo przeciesz nie mają swojej drużyny w NBA. Ale będę czekał :P bo warto a teraz wraca typowe ligowe mucka :P

Hej hej Tu NBA :] :lol:
POZDRO :!:

Wróć do „Inne sporty”