Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Łukasz_ » 20 lut 2006, 16:43

Pamiętam Roya jak strzelał bramki z 30-40 metrów, strzelał na zawołanie z każdej pozycji, potrafił przejść paru zawodników i dużo asystować. Pizzaro nie ma tej skuteczności co sprzed meczu z Chelsea w ubiegłym sezonie. Ja równiez podtrzymuje swoją teze, dla Ciebie antyteze :P że są w przeciętnej dyspozycji, oczywiście jutro mogą zagrać wspaniały mecz :]
Gomez pisze:Atak: nie widze roznicy...
Uuuu :roll:
Gomez pisze:Pomoc: Micha-Kaka, Seedorf-Ze, Rino-Demichelis, Pirlo-Deisler...widzisz zeby ktorys z graczy Bayernu ustepowal...ja nie...do tego mamy dluzsza lawke...
Ze i Seedorf prezentują podobny poziom, Pirlo i Deisler to całkiem inni piłkarze ( Pirlo jest naszym mózgiem, świetne wolne, podania i dobra gra w odbiorze ) Kaka moim zdaniem jest zdecydowanie lepszy niż Ballack no ale wiadomo że Cie nie przekonam tak jak i Ty mnie.
Gomez pisze:do tego mamy dluzsza lawke...
Jakość się równiez liczy :P Nie moja wina że wypadł Ambrossini, Cafu oraz Maldini dodam że Serginho z konieczności gra w obronie, Jankulovski może grać wszędzie.
Gomez pisze:Obrona Lucio, Ismael vs. Nesta, Stam...gdybym porownywal forme sprzed 3 lat wygrala by formacja Milanu, ale na dzien dzisiejszy zarowno skrzydla w postaci Lahma i Williego i srodek sa lepsze od waszej defensywy...
Wystarczy zobaczyć sezon do tyłu jak nasza formacja obronna sobie radziła, jak biła rekordy w LM teraz jest bardzo mocno podziurawiona a i tak radzą sobie bardzo dobrze.

P.S wróce za jakieś 2h - 3 tony węgla czekają :x

Wróć do „Niemcy”