Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 20 lut 2006, 16:47

Chłopaki wyluzujcie :P Co dadza teraz takie porównania ? :> nie rozumiem Was naprawde ?

Zreszta ja nie wiem jak może porównać duet Lucio - Ismael z Nesta - Stam ? :shock: można by powiedziec kto to ten Ismeal ? skad sie wzioł ? Bo jak to może porównać ? Przeciesz tego tak sie nie da. Tym bardzie że Stam mało gra na środku :] Chyba że na podstawie sukcesów w piłke klubowej i reprezentacyjnej. :roll:

Już chyba lepiej tak - choc i tak nic to nie da.

Na podstawie liczby....

I tu Milan bije na głowe Bayern pod wzgledem ataku :!: Przeciesz duet Gila - Sheva strzelił w tym sezonie ok. 40 bramek :!: w samej lidze 29 :] Nie licze Kaki ...

Aż mnie Gomez zdziwiłeś pisząc że forme Roya i Pizzaro oceniasz na postawie stworzonych sytuacji. :wink: Czyli co nie wykorzystaki ich ? a czemu ?

Patrząc na obrone Bayern ma przewage pod wzgledem statystyk. 14 do 24 straconych w lidze jak sie nie myle. Ale może też powiedziec inna liga i wracamy to tematu Serie A kontra Bundesliga :]

Pomoc :) też dobre powónania :lol:

Podstawowy skład -
Seedorf - Pirlo - Kaka - Gattuso
Ze Roberto - Demichelis - Ballack - Bastian.

I jak to ocenić ? Może na podstawie sukcesów piłkarz w piłkce ? Seedorf wygrywał 3 puchary LM .. aahh az mnie sie nie chce :P

Nie ma sensu porównywac jakis tutaj zestawiań. Bo dla Ciebie Gomez np. Ze Roberto to jest gwiazda jakich mało i trzeba by zaczać opisywać każdego gracz ....

Wygra lepszy i tyle :] Chłopaki mecz już nie bawem :) Forma dnie pamietacie ? tego sie trzbe trzymać :wink: To klasyka :]

Pozdro

Wróć do „Niemcy”