Czytaj ze zrozumieniem kolego...Zabrakłoby odnosiło sie do porzednich meczy z Atltico i Valencia, a wiadomo ze wam kazdy zazdrosci R10 bo wiadomo ze jest najlepszy.John Travolta napisał:
znowu zabraklo by kreatywnosci
zabrakło
John Travolta napisał:
i tak mieliscie kupe szczescia bo bramki wpadly szczesliwie
Szczęście sprzyja lepszym
John Travolta napisał:
a wasza obrona dziurawa jak ser szwajcarski, ratowala was rażąca nieskutecznosc Betisu.Potem jak byla przewaga 2-3 bramek to mogliscie wrzucic luz i sie kleiło....
Z tym się musze zgodzić ale jak wróci Marquez to powinno się to zmienić. Chwaliłem Oleguera w pierwszej części sezonu, teraz gra bardzo mizernie i powinnien wylądaować na ławce...
John Travolta napisał:
Nie wiem ile zmieni w waszej obronie Marquez
Dużo
John Travolta napisał:
A wczoraj boisko Chelsea wyglądało jak jedno wielkie bagno, lało strasznie błoto okropne, widac ze specjalnie na was czeka.Ciezko wam tam bedzie
Piłkarze Chelsea też w takim błocie bedą grać, co będzie to będzie i jeżeli podwinie nam się noga nie bede zwalać tego na boisko...
Zobaczymy ile wam Marquez pomoze, ja i tak mysle ze w Lodnynie przegracie.
A z tym błotem to taka roznice ze oni na tym błocie trenuja i przy angielskim stylu gry jest tam łatwiej grac, to boiski zniwuluje bardzo wiele waszych atutow czyli szybka gre z klepki.
Chelsea juz długo sie szykuje na ten mecz i taktyka i treningi sa napewno ustalone pod taka murawę