Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post autor: Sero » 21 lut 2006, 14:12

Zico_FCI pisze:Co cóż mam nadzieję, że Inter zagra dobry mecz i już tym pierwszym meczem pozbawi Holendrów jakichkolwiek złudzeń na awans. Mimo że Ajax jest słabiutki nie jestem jakoś pewny wygranej. Zobaczymy jak Adriano się obudzi to nie powinno być większych problemów z wywiezieniem zwycięstwa z ArenaA

No Ajax najmocniejszy nie jest , ale nie jest też słaby :P
Trzeba jednak przypomnieć ostatnie kadrowe straty. De Jong odszedł do Hamburga , a bez niego pomoc Amsterdamczyków to nie to samo. Pienaar jeszcze gra , ale już latem przejdzie do Dortmundu , Maxwell - wiadomo , Lobont we Violi , obrońca Escude. Osłabienia poważne , ale nie można zapomnieć o nowym super nabytku Huntelarze , który w ostatnim meczu z Rossendalem rozstrzelał się na dobre. W poprzednim nr. PN była opisana sytuacja Ajaxu wiec warto przeczytać :]
Jeszcze coś. W FM06 trafiłem własnie na Ajax w tej fazie rozgrywek LM i pierwszy mecz na wyjeździe wygrałem 3-1 , ale drugi przegrałem ... 2-4 i odpadłem z rozgrywek :oops: tylko , że ja walcze o mistrza , więć na rewanż dałem rezerwowych :lol:

Cieszy fakt , że Toldo i Cruz zostają , ale ostatnio pojawiła się jakaś głupota , że bramkarz Turci ma zasilić Inter. Miałby zastapić w bramce Cesara :lol: Ale ci dziennikarze to nie mają już czego wymyslić.

Wróć do „Włochy”