PrOtEcToR pisze:fieldy napisał:
nie bałes się, ze on w miedzyczasie "jedzie na ręcznym"
................................
Odpierdol sie człowieku, myslisz że błyszczysz bo masz ponad 2000 nabitych postów??!! Jak widze jestes tu największym nabijaczem co umie tylko nabic posta i to zwykle cytując... mam w dupie takich ludzi jak TY! Pewnie większośc userów na tym forum tak mysli, ale boi się to napisac bo zaraz goryle - przyjaciele? - wielkiego uwielbianego fieldego go zjadą... jak widze to jak większośc tych WIELKICH siedzisz tu całe dnie i nabijasz posty ścigaiąc się w tym kto ma więcei postów... Żenada , [k****] Zenada...
A co do ręcznego to [k****] pewnie większość z was ( oprócz dzieciaków co niewiedza co to lub, jakiś niedorobów ) to robi! Ale nie, wy macie stado panien do walenia na każda chwilę....
Może teraz mnie zbanujecie jak to mi napisało paru na gg ( poodwalaj troche na forum to cię zbanują ) To już wole napisac prawdę!!!
Pierdole takie forum na które jak wejdzie ktoś nowy i napisze w stylu fieldego 2 zdania to ma rangę... [k****] niesprawiedliwośc, ale taka Polska!!!
Narazie ( ale tylko tym normalnym ludkom ) Prosze Tomusmc ( najlepszy mod!!! NaprawdĘ Zeby niebyło off-topic ) o BANA!!!
Goodbye my love, goodbye
Goodbye and au revoir
As long as you'll remember me
I'll never be too far
Goodbye my love, goodbye
I always will be true
So hold me in your dreams
Till I come back to you