W pierwszej minucie już go zszył...Toudinho pisze:Henry'ego nie trzeba nikomu przedstawiać, jego pilnowaneim powinien zająć sie Sergio Ramos, co moze zrobić Thiery Ramoswi?wrecz wszystko mam jednak nadzieje ze Ramos nie padnie ofiarą sztuczek Henrego, a także nie bedzie miał okazji sprawdzać jego przyśpieszenia na 20 m....
Mecz w wykonaniu Blancos słaby, potrafili zamknąć kilka razy Arsenal i nic pozatym, zadnej sklejonej szybkiej akcji, duuuzo za duuuuuzo strat, podanie Ronaldo po którym padła bramka zajebiaszcze
Przychodzi mi do głowy pytanie dlaczego świetni Hiszpani bo takowi dzisiaj zagrali na Bernabeu graja w Angielskim zespole...a czemu sztywni do bolu Angole (Beckhs i Woodgate[*][*][*]papa)graja w Hiszpani...
Druga sprawa Reyes zachowlą się jak kawal uja jak frajer i za to stracilem caly szacunek dla niego, bo lubialem go i chcialem by zagral an Bernabeu w bieli...to co zrobil jak probowal grac na czas...wpełzał na boisko...
Herny magia koleś gra na nieparawdoppodobnym luzie jeden z najlepszych graczy na boisku po Fabregasie ktopry dal chyba z 7 max fantastycznych pilek wlaśnie do Francuza...Podobał mi się jeszcze Eboue(???) który wylączył Robinho wrecz w 100%.
Raul pokazal się z dobrej strony, pare razy pięknie przytrzymal pilke...i nic poatym.
Caro wykazal się ułaśńskim wrecz rozumem ściągajac jednego z lepszych na boisku Robinho i wpuszczajac, Raula...Potem ponownie wchodzi Bestia.
Liga Mistrzów stracona, na Highbury raczej niedamy rady chopc niema rzeczy nei mozliwych.
iiiHALA MADRID!!!