Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Łukasz_ » 22 lut 2006, 13:23

drag pisze:cholera reka bylo przyciele , pozatym gdyby tam nie bylo reki to tak odbilbym pilke klatka nic zlego nie zrobil , pozatym bylo widac ze ismael uciekal z reka , sedzia amator nie powinien takich meczy prowadzic tylko jakies sparingi w lidze belgijskiej
:roll: W momęcie jak Szewa strzelił karnego wiedziałem że będą takie teksty... Powiedz mi co daje przyciele w polu karnym jeżeli piłka po odbiciu od ręki zmienia kierunek :?: :> Ismael uciekał z ręką :shock: nawet nie miał takich zamiarów... połozył się i wpadł na tą piłke. Jego błąd... bo powinien nogami blokować a nie ciałem. Uważam że Belg dobrze prowadził to spotkanie :]
Ebi pisze:bo Milan na San Siro nie przegrywa a już na pewno nie w takich meczach.
Ebi pisze:Gratuluję awansu Milanowi.
Zgadzam się że Milan u siebie gra wspaniale, w tym sezonie razem z LM 2 remisy i 14 wygranych. Ostatnia porażka w Lidze Mistrzów miała miejsce w fazie grupowej z Celtą Vigo, a był to sezon 02/03. Ale pisanie że Milan ma awans w kieszeni to ogromna głupota, jesteśmy mocno osłabieni, Bayern napewno nie przyjedzie do świątyni futbolu tylko zagrać ale walczyć do ostatniej minuty o awans, moge dodać że łatwo im nie będzie, ale Milan spaceru też mieć nie będzie.

Wróć do „Niemcy”