Dziś może nie, ale w rewanżu taka gra może mieć miejsce kiedy już zaczną grać o wszystko albo nic.Niggaz pisze:To można już na wstępie wykluczyć. Barca na pewno nie pójdzie na otwartą piłkę. Chelsea to samo zresztą. Samobójstwo to by było.
No własnie jeżeli Barca narzuci swoją piłke to będzie ładny mecz, Chelsea będzie kontrować w czym jest naprwde dobra i mogło by być ciekawie. Ale Jose nie jest głupi żeby pozwolić Barcelonie aby ta atakowała bo to jest swojego rodzaju samobójstwo jeżeli Barca by się rozkręciła. Więc wydaje mi się że to Chelsea będzie dyktować dziś warunki jeżeli chce wygrać.Niggaz pisze:No nie wiem. Zależy jak na to patrzeć. Jeżeli Chelsea będzie chciała grać bardzo defensywnie i tylko kontrować (w co jednak wątpię) a Barca będzie starała się prowadzić grę to może to wyglądać jakby Barca narzuciła swój styl. Oba style gry w takim wypadku będą się jakby zazębiały.
Sezon temu takie wpadki zdażały mu się neprawde mało kiedy, nie powiesz mi że w meczu z Valencią brakło mu koncentracjiNiggaz pisze:Nie koncentracji? A czego w takim razie
Taa w zeszłej edycji tez była taka gadka. Napewo najwięksi faworyci, ale pierwsze muszą do tego finału dojść i go wygrać, łatwo nie będzie. Jednej już teraz odpanieToudinho pisze:Trudno wytypować zwycięsce, ale druzyna która wygra ten dwumecz powinna wygrać LM.