LM: Chelsea Londyn - FC Barcelona 22 II 2006

fuss22
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: fuss22 » 22 lut 2006, 16:33

HB pisze:jak rijkaard nie zlami bedzie dobrze, jak zlami bedzie ... wszyscy wiemy jak.
trenerem jest kiepskim i nikt mnie nie przekona, ze tak nie jest. pokazal to nie tak dawno w meczach z valencja i atletico. jest lama i tyle. oby w tym meczu to sie zbytnio nie uwidocznilo. mam nadzieje, ze jest choc troche elastyczny i zrozumie, ze gra na max ofensywna na wyjezdzie z najlepsza angielska druzyna na kiepskim boisku to zly pomysl. nadzieja matka glupich, wiem...
no nie wiem czy jest takim słabym trenerem. zauważ że wszystkei gwiazdy barcelony jak ronaldnho czy eto nieprzerwanie sa w swietnej formie. nie maja zadnych skoków czy slabych okresów. oprocz tego nie trapią ich poważne kontuzje a to równiez jest sprawa odpowiedniego treningu. rzeczywiście niektóre decyzje personalne rijkaarda sa troche dziwne (jak uparte wystawianie w pierwszym skladzie oelguera czy notoryczne pomijanie i nie dawanie szansy maxiemu lopezowi). pczywiście to jego niewątpliwe wady. rijkaard uprzedza sie do niektorych pilkarzy a niektorych faworyzuje. z taktyka tez jest róznie. ale bronia go wyniki a to chyab najwazniejsze. poza tym nie ma tak jak trenerzy chelsea czy realu milionow euro na transfery. mimo ze rijkaard jest słabym strategiem to jednak jest bardzo dobrym trenerem

Wróć do „Puchary Europejskie”