no nie wiem czy jest takim słabym trenerem. zauważ że wszystkei gwiazdy barcelony jak ronaldnho czy eto nieprzerwanie sa w swietnej formie. nie maja zadnych skoków czy slabych okresów. oprocz tego nie trapią ich poważne kontuzje a to równiez jest sprawa odpowiedniego treningu. rzeczywiście niektóre decyzje personalne rijkaarda sa troche dziwne (jak uparte wystawianie w pierwszym skladzie oelguera czy notoryczne pomijanie i nie dawanie szansy maxiemu lopezowi). pczywiście to jego niewątpliwe wady. rijkaard uprzedza sie do niektorych pilkarzy a niektorych faworyzuje. z taktyka tez jest róznie. ale bronia go wyniki a to chyab najwazniejsze. poza tym nie ma tak jak trenerzy chelsea czy realu milionow euro na transfery. mimo ze rijkaard jest słabym strategiem to jednak jest bardzo dobrym treneremHB pisze:jak rijkaard nie zlami bedzie dobrze, jak zlami bedzie ... wszyscy wiemy jak.
trenerem jest kiepskim i nikt mnie nie przekona, ze tak nie jest. pokazal to nie tak dawno w meczach z valencja i atletico. jest lama i tyle. oby w tym meczu to sie zbytnio nie uwidocznilo. mam nadzieje, ze jest choc troche elastyczny i zrozumie, ze gra na max ofensywna na wyjezdzie z najlepsza angielska druzyna na kiepskim boisku to zly pomysl. nadzieja matka glupich, wiem...