Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Albion
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 167
Kibicuję: England

Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Albion » 09 sie 2023, 10:44

Kiedy czytam kontuzja pleców, to zapala mi się czerwone światełko. Na kontuzje mięśni pleców regularnie wypadał na L4 cwaniaczek Pogba. Naturalnie, nie podejrzewam Hojlunda o pogbowanie, wręcz przeciwnie, chłopak jest ambitny, chce grać i zapowiada: I want to bleed for this shirt. Byle nie dosłownie.
Ale niepokoi mnie postawa klubu w tej kwestii i nasz dział medyczny, który być może zlekceważył tę sprawę, a mówi się, że to wyszło w medicalu. Być może, bo nie można wykluczyć, że lekarze ostrzegali, a ktoś zdecydował i tak klepnąć deal za 64 miliony plus bonusy.
Teraz mówi się, że robimy wszystko, by Duńczyk był gotowy na wyjazdowy mecz z Arsenalem za miesiąc. Mam cholerną nadzieję, że nie usłyszę na jesieni, że taki uraz może się odnawiać.
Następny kamyczek do naszego medycznego ogródka to Henderson. Podejrzenia się potwierdziły. Ponoć nie wrócił do pełnej sprawności i boimy się dealu z Forest, żeby na medicalu coś nie wyszło. Dlatego nie gra, a decyzja transferowa odsuwana jest na później.

Athletic podaje, że dogadana jest z WHU cena 30 m funtów za Maguire'a. Wszystko zależy od zawodnika.
Spodziewane jest, że jeśli West Ham podniesie ofertę do 40, to klepniemy też deal McTomka.
Skąpy Szkot, Moyes może mieć fchuj kasy do wydania, bo City chce od niego kupić Paquetę za 72 m.
Dzieje się.

Wróć do „Anglia”