Regularnie od wielu lat sympatyzuję (co by nie nadużywać terminu kibicowania) z United, ale to chyba większość zdążyła już zauważyć;) Start w 1999 w wieku 9 lat. Pierwsze lata ograniczało się to tylko do sporadycznego zobaczenia meczu LM oraz do grania United w FIFA czy drukowaniu ich składu na kapsle do gry. Tak około 16 roku życia zacząłem się nieco bardziej interesować, śledzić wyniki, jakiś wywiad, etc. Pod koniec liceum zacząłem oglądać streamy (ahh to Active i pixele gaming
Poza Manchesterem sympatyzuję Motorowi Lublin, a kiedyś można było i powiedzieć z czystym sumieniem, że kibicowałem. W liceum chodziłem regularnie na mecze domowe i zaliczyłem ze 2-3 bliskie wyjazdy w regionie. Od kilku lat ogranicza się to do śledzenia wyników, a teraz jak przyszedł awans i mecze są w TV to nawet trochę oglądam.
Dodatkowo, mam jeszcze w kilku krajach swoich faworytów co wywodzi się z czasów FMa, kiedy brałem krajową drużynę z czołówki, bo zależało mi głównie na LM i tym, żeby móc robić transfery dobrych graczy, co w starszych było niemożliwe, ponieważ prestiż drużyny prawie nie rósł nawet po wygraniu LM 10 razy z rzędu. Na szczycie tych drużyn jest Inter i z nim najbardziej sympatyzuję wśród wszystkich pozostałych ekip. Śledzę wyniki, transfery i co jakiś czas oglądam mecze. Poza tym Ajax, Porto, Panathinaikos i Celtic.