Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8413

Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: piotrcies » 09 sie 2023, 16:17

Mr.Chris pisze:
09 sie 2023, 16:12
Ja właśnie tak to od początku widziałem i miałem nadzieję na przykład na Atalantę i deal łączony z Hojlundem. Atalanta albo klub, który na gwałt (huehue) będzie potrzebował napastnika i nie będzie mógł sobie pozwolić na kupno kogoś na stałe.
no właśnie Atalanta to za mocny klub, żeby brać na zastępstwo gościa po 1,5 roku bez gry w piłkę i bez okresu przygotowawczego. Przecież zanim on by tam był gotowy do gry w podstawie, to by się 2024 zaczął, prędzej by na nim krzyżyk położyli i ściągnęli kogoś innego, niż cierpliwie czekali na jego dojście do formy i robili mu miejsce w składzie. Jak mówię - żaden porządny pierwszoligowy klub nie weźmie go teraz na wypożyczenie z myślą o grze w pierwszym składzie, skoro gość nie gra od 1,5 roku, ma być tylko wypożyczony, żeby się ograć, a start sezonu za pasem. Jakby celem było puszczenie go gdzieś indziej, zrobiliby to na początku lipca, żeby potrenował z nową drużyną przed sezonem. Nikt poważny walczący o jakieś cele w lidze nie będzie ogrywał zespołowi napastnika, który po sezonie tam wróci, a który potrzebuje miesięcy, żeby dojść do formy.

Wróć do „Anglia”