Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: vakabayashi » 22 lut 2006, 19:28

Bonso pisze:Co do Lopeza Caro jeszcze...Krzysiu Jarzyna, przed meczem powiedział, że jego ocenianie zacznie się własnie od potyczki z Arsenalem. Jeżeli tak to jak na razie, jego zaufanie u kibiców drastycznie spadło, jednak ja mam do niego szacunek za to co zrobił z Realem.

Brak doświadczenia po prostu nie ma trenerskiego nosa poprostu. Na lige hiszpańska starcza ale na druzyny z europy niekoniecznie. Mysle ze z Caro bedzie dobry na druga pierwsza lige hiszpańska, a moze po prostu nie dziala samodzielnie :!: :?: Moze "Ktoś" mu każe nie stawiac na zawodników Castilli, moze musi grac pewnien zawodnik-napastnik który jest najlepszy na świecie w technice :arrow: spacerków meczowych :?

Bonso pisze:dobrą partie rozegrał też Gravesen

Nie dziwne w końcu pare meczów z Arsenalem juz zagrał
Bonso pisze:Zidane był cienki
A bedzie jeszcze cieńszy.Az sie boje jak zostanie na nastepny sezon a Królewscy nie kupia rozgrywajacego.
Bonso pisze:Geniusz !
W istocie. Zreszta na tle defensywy Realu wczoraj o to miano moze starać sie każdy.
Bonso pisze:Woodagate Mimo mojej ogromnej sympati do niego, to już powoli robi się żenujące...ale ja dalej twardo bronie swojej racji - wyzdrowieje i będzie pewnym punktem defensywy

Nie wyzdrowieje do końca nigdy.Jak teraz nie jest gotowy na 90 minut tzn. ze nie bedzie gotów nigdy.Choć nie życze mu tego
Bonso pisze:Sergio Ramos, mało widoczny, dał sie ogrywać, chociaż nie można powiedziec że był tragiczny
Jemu jak narazie brakuje doświadczenia. Zreszta który to jego mecz w LM dopiero :?: :!:
Bonso pisze:Guti...on wogóle grał ?
Chyba nie :? Ale do kogo miał podawać :?
Bonso pisze:Cóż wczorajsza gra Realu to była żenada
I to totalna. Bez pomysłu, zero rozegrania tak naprawde szkoda słow bo to jest nie do opisania. Mój ukochany klub gra jak reprezentacja Engela tam tez zawsze najlepszy pośrod polaków był bramkarz a gran w stylu podanie do przodu może coś z tego bedzie :?
Bonso pisze:Ronaldo - jemu już dziękujemy

Najwiekszy pozytwy z meczu z Arsenalem :arrow: odejdzie Ronaldo hurra :!:

Wróć do „Hiszpania”