Nie, ja Ci tylko pokazuje gdzie jest Bayern. Milan gra mozna powiedzieć fatalnie i remisuje z małym nakładem sił.Gomez pisze:acha, czyli idac twoim tokiem rozumowania, kazdy mecz mozna usprawiedliwic slaba gra pilkarzy
Bayern tylko początek miał mocny, nie potrafili sobie nawet okazji stworzyć. Czemu nie wspomniałeś o statystyce z drugiej połowyGomez pisze:nie przyszlo Ci do glowy, ze tak sie gra na ile przeciwnik pozwala
1polowa 10:2 w strzalach dla Bayernu...
Na San Siro stać Milan na gre o niebo lepszą, z tego co widziałem na AA Dida nie miał za dużo pracy poza 2-3 interwencjami. Kalac to nie jakiś amator, doświadczenie ma spore.Gomez pisze:10razy lepiej to chyba odlecą...zobaczymy...bez Didy...
Skończ już z tym Lucio, naprawde jest dobry ale jest wielu innych lepszych. Nie wiem czemu porównujesz go do Rino jak to całkiem inni piłkarze, Lucio napewno nie jest tak waleczny.Gomez pisze:Lucio-zawodnik z prawdziwego zdazenia, nie to co ten wasz caly Gatti
P.S myśle ze 2 WP Ci się należą za "Gatti" i "gatusso to kawal kutassa..." Fustrat z Ciebie...