Cieszy mnie bardzo zwycięstwo Barcy i gra też. Zagraliśmy może nie tak jak chociażby z Realem, ale nie ma co narzekać. Świetna gra Leo Messiego...Gazety w Anglii zazdroszczą i go poniżają, ale do tego można się przyzwyczaić. Co do decyzji w 37 minucie to cóż. Atak Del Horno w zawodnika, ktory był bez piłki...Gdyby piłkarz "The Blues" trafił w piłke przy wybijaniu wtedy faul odgwizdano by prawdopodobnie Messiemu, ale jeśli ktoś atakuje kogoś, a między nimi nie ma piłki to jest chyba coś nie tak...Kartka moim zdaniem szłuszna. Bramka Motty (og) to jak dla mnie wina VV, który zamiast rzucić się pod nogi i wyłapać piłkę stanął i patrzył co zrobi Terry z Tiago. Gol Terrego (og) to fatalny błąd słabego w tym meczu Anglika. Cech miał tą piłkę w rękach i wyszedł do niej prawidłowo, jednak lob Terryego był nie do obrony i co z tego, że chciał dobrze jak nie wyszło. Najładniejsza bramka w tym meczu to gol Eto'o. Szybki kontratak wyprowadzony przez Ronaldinho, dobra piłka na wolne pole do Larssona, ten troche zwolnił wycował Marquezowi, który świetnie przycentrował na głowę Eto'o, który tym razem o dziwo się nie pomylił
Oceny wg mnie 1-10:
Valdes 5
Oleguer 5
Puyol 8
Marquez 9
Gio 6
Edmilson 6
Deco 7
Motta 5
Messi 10 MAN OF THE MATCH
Ronaldinho 8
Eto'o 7