ja wiarygodny.
fakt, ale niepokoi to, że wyglądamy źle fizycznie + po raz kolejny dostajemy gonga i siadamy. + znów fatalne zmiany, za późne, ponownie fatalny Garnucho w pierwszym składzie, Casemiro jak wóz z węglem - no jest generalnie [ch**]. To ja bym chętnie dziś McTomka zobaczył, bo gość może i trochę drewniany, ale co by pobiegał i popodłączał się do akcji, to jego, a tu wpuszczamy człapaka Eriksena, który może w każdej chwili dostać zawału + Pellistriego, który jest za cienki w uszach na taki klub.
Przecież jeśli Hojlund będzie się wprowadzał do ligi jak Nunez, to jesteśmy w kompletnej dupie, bo nie mamy napastnika, Rashford na tej pozycji marnuje potencjał. Ja się przyzwyczaiłem do fatalny początków, ale naprawdę człowiek liczył, że po roku pracy ETH + kilku transferach pod jego dyktando zobaczymy jednak jakiś pomysł z przodu, a już na pewno trochę charakteru, a tu brakło jednego i drugiego. No jest ogólnie [ch**].
odpisał typ, który zamiast napisać coś konkretnego, to robi jakieś personalne wjazdy (: