Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

_the_firefly_
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 12
Kibicuję: Man Utd

Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: _the_firefly_ » 21 sie 2023, 18:05

Bassu pisze:
21 sie 2023, 16:11
Wstyd.
No niestety tego można było oczekiwać, bo teraz "progresywna" Europa nie baczy róźnicy między sportem a życiem poza boiskem, zwłaszcza amerykanie, którzy są niestety władzami w naszym zespole. Juz ma dziecko z tą dziewczyną, jest żonaty i jeżeli ja wszytko poprawnie rozumiałem, w ciągu dochodzenia nawet nie znaleźli dowodu tego, że on ją bił. Po prostu się obawiali negatywnej reajkcji nowoczesnych "progresywnych" ludzi. Moim zdaniem kłub, szczególnie taki, jak Man Utd w sytuacjach jak ta zawsze powinien wspierać swoim graczom, bo drużyna piłkarska = rodzina, ale u nas już oczywiście niestety nie. To jest przykre, ale nic z tym już nie zrobić

Być może gdyby katarczyki są już właścicielami kłubu byli, nie mielibyśmy tego problemu, bo oni najpierw myślą o wynikach na boisku. Życzę mu znaleść siebie w jakimś innym kraju, bo w Anglii te lewe frajery po prostu nie pozwolą mu grać w piłkę bez problemów. Mam nadzieję, że dalej w życiu będzie rozsądnym, bo wtedy być może jeszcze kiedyś zobaczymy go w czerwonej koszule (ale tylko jeśli kłub nareszcie sprzedadzą katarczykam).

Wróć do „Anglia”