Generalnie to masz trochę racji. Co by nie mówić o Mancio to doświadczonym trenerem on nie jest.coco pisze:ak ktos mi jeszcze powie ze nalezy Manciniego zostawic na stanowisku trenera Interu to go WYSMIEJE !! dawno nie widziałem tak słabego trenera
Podobnie jak np. Cosmi, który już parę lat temu był przymierzany do jakiejś większej drużyny, ale na razie dają mu się ograć w słabszych drużynach.coco pisze:ak chce sie uczyc trenerki to niech wypierd...ziela z Interu do jakiegos klubu SERIE B lub C
Moim zdaniem najlepszym byłby Hiddink. Australia pod jego wodzą awansowała do MŚ, Korea 4. drużyna świata na ostatnim Mundialu, no i z PSV ostatnio zachodzi daleko w LM.coco pisze:rzeba sciagnac Hitzfelda lub Le Guena oni przynajmniej wiedza co to taktyka
Trochę z innej Beczki
He he. I wszystko jasne.Wiceprezydent Bayernu Monachium - Karl-Heniz Rummenigge po okresie spokoju, ponownie wypowiedział się na temat Juventusu Turyn, a konkretnie zachowania władz tej drużyny, które próbowały ściągnąć do Włoch francuskiego obrońcę Bawarczyków Williego Sagnola.
Niemiec jakiś czas temu stwierdził, że działacze "Starej Damy" stosują w swojej polityce transferowej metody mafijne. Teraz podtrzymał swoje wrogie stanowisko wobec ekipy z Turynu.
"Nie podobało mi się zachowanie Juventusu Turyn. Skontaktowali się z Sagnolem w październiku, co nie było w porządku. Nie wspominając już o tym, że to wbrew przepisom."- stwierdził.
Sagnol od jakiegoś czasu był na celowniku Juventusu. Wydawało się, że zawodnik po sezonie trafi właśnie do tego zespołu, ale niespodziewanie zawodnik przedłużył umowę z Bayernem.
Jeszcze jedno.
Ostatnio przeczytałem, że Ballack jest już jedną nogą w Interze, ale na oficjalnej stronie nic o tym nie pisza. Czy ktos wie o co w tym wszystkim chodzi?