NBA...

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Berik » 24 lut 2006, 11:05

Baqu pisze:wszedłem przed chwilką na www.nba.com żeby sprawdzić jak tam moje kuponiki zaszalały dzisiaj w nocy ( o nich nie bede sie rozpisywał, gdyz to nie ten dział... ) , nastepnie kliknąłem na "scores" jak to zawsze robie i wow : ) pozystwnie zaskoczył mnie nowy lay, a jeszcze jak wszedłem na specyfikę meczową... no no jestem pod wrażeniem : )

Ten nowy box scores jest na pewno bardziej przejrzysty od starego i da sie o wiele wiecej wyczytac o przebiegu rozgrywanego spotkania. :wink:
Baqu pisze:Kidd dzisiaj 12 pkt / 13 as. / 12 zb. :brawa:

Kidd jest to jeden z moich ulubionych zawodnikow, ale jego problemem jest chyba ilosc rzucanych pkt, ktora czesto zawodzi. Kidd czesto nie wspiera punktowo Vinca i New Jersey ma klopoty. Kidda braklo 2 raz z rzedu na All Star i jesli chce byc za rok to panie Jason: wiecej pkt! :wink:
*_Zaza_* pisze:Nastepny Al Stars Game w prawdopodobnie w ... Las Vegas - odziwo bo przeciesz nie mają swojej drużyny w NBA
Jest propozycja powstania 31 zespolu wlasnie w Las Vegas, ale sadze,ze szybko do tego nie dojdzie. David Stern wpadl na pomysl Las Vegas bo "NBA ma sie otwierac na ludzi". W "stolicy" hazardu nie ma zespolu, ale na pewno sa kibice i sadze, ze oprawa meczu All Star w takim miejscu bylaby niesamowita :wink:

Wróć do „Inne sporty”