Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 24 lut 2006, 12:40

Martinho pisze:Wiekszosc "milanistow" juz skazuje bawarczykow na pozarcie, ale czy nie przedwczesnie?...

Wiesz to ja nie jestem w wiekszośc :roll:

Jestem zdanie że za nami pierwsza połowa :] i 1;1 - druga będzie grana na Giuseppe Meazza. Trudno jest teraz mówić takie rzeczy jak Łukasz że Rossoneri będą w natarciu od poczatku. Czy inne tego typu wypowiedzi.

Bayern nie wykorzystał własnego obiektu. Rossonerim do awansu starcza 0:0 tylko Ancelotti wie że to jest bardzo niebezpieczny wynik. Bayern wygrał 15 spotkań pod rząd na Allianz Arena do meczu z Milanem. Passa sie skończyła. Teraz możemy mówić o innej passie. Milan nie przegrał od maja na Giuseppe Meazza. Choć czy to coś zmieni ? Pewne jest że nie bedą grali na 0;0 bo poprostu tak nie może. Ale nie mam nic przeciwko by to Bayern był w natarciu ... a Milan strzał. :] Bo mecz na AA pokazał ze gdy trzeba bronić to można bronić. Strzał "życia" Miszy dał Bawarczyką prowadzenie. Ale oprócz okazji Roya nie było wiecej takich okazji.

Teraz nie ma co pisać o "drugiej połowie" można zadać tylko jedno pytanie czym Milan wykorzysta statystyki ?:] jedni uważają że one nie graja inny że maja znaczenie ...

Wróć do „Niemcy”