LM: Chelsea Londyn - FC Barcelona 22 II 2006

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post autor: Martin Pellegrino » 24 lut 2006, 17:38

berik pisze:Niggaz nie przejmuj sie. Powaznie Mourinho po prostu pokazuje jakim naprawde jest kretynem i jak wyglada od srodka druzyna Chelsea. Sadze, ze trener daje swiadectwo o calej druzynie. Widac, ze Chelsea wziela sie z nikad za wielkie pieniadze Romana(oczywiscie mowie tu o tej wielkiej Chelsea). Mozna powiedziec, ze stara Chelsea z tradycjami aczkolwiek bez trofeow to byl prawdziwy klub w porownianiu do tej Rosyjskiej maszynki Abramowicz Mach MIliony Turbo. Chelsea nie dostala jeszcze nigdy ostro po dupie wiec musza sie nauczyc pokory. Im nie wymordowano czlonkow zarzadu jak Barcelonie.
Nie on poprostu jest sfrustrowany, bo tak
:arrow: Essien dostał karę za faul na Hamannie. Za podobny faul Gerrard (poprawcie mnie bo mogę się mylić) nie dostał nic.
:arrow: Ogólnie panuje przekonanie, że jeśli Chelsea ma kasę to można robić wszystko żeby wybić ją z rytmu (nie przekładanie meczy w Premiership, kary finansowe, etc, itp)
:arrow: Nikt mi nie powie, że ten mecz był sędziowany obiektywnie (Puyol w drugiej połowie za faul na Drogbie powinien otrzymać żółtą kartkę - drugą w tym meczu, Oleguer przynajmniej żółta kartka za zbyt agresywne powstrzymywanie Robbena) i co do czerwonej kartki dla del Horno nie zmienię swojego zdania nawet po obejrzeniu poraz x-nasty powtórki -TO NIE BYŁ FAUL NA CZERWONĄ KARTKĘ. Hiszpan zsłużył na nią, ale nie tym wejściem.
:arrow: Sorry, ale jeśli ktoś Mourinho nazywa kretynem tylko dlatego, że jego zachowanie jest kontrowersyjne to powinien rano spojrzeć w lustro i zobaczy w nim debila (bez urazy)
:arrow: Wiedziałem, że tak będzie. Mam ogromną nadzieję, że The Blues wyeliminują Barcę i wtedy będziecie musieli zamknąć wasze niewypażone pyszczki o kibice FCB (sorry, ale mnie trochę poniosło - nie dość, że wygraliście to się jeszcze czepiacie. Czego jeszcze chcecie, żeby Mourinho klęknął przed Camp Nou i powiedzieć jacy jesteście wspaniali? Bez przesady. Troszkę pokory Panowie).

To by było na tyle (nie pozostaje mi nic innego jak tylko czekać na ostrzeżenie :P)

Wróć do „Puchary Europejskie”