Od czasu do czasumlody_10 pisze: nie za wiele moge o nim powiedzieć, bo z tego co widze żadko sie wypowiada
Najczęciej w temacie Liverpool FC, i rzeczywicie-nie za często tam przebywaszmlody_10 pisze: a jeli już to robi to w tematach, w których chyba nie za często przebywam
Szczerze? W życiu Photoshopa nie widziałem...Jak już siedziałem w temacie o sigach to z raz oceniłem, kilka razy prosiłem, to pewnie na takiej zasadzie wyszło.mlody_10 pisze: Kojarze go z tematu o sigach i avatarach, ale moge sie mylić, że tworzy jakie prace
Bardziej samego klubu niż Gerrarda, ale nie zaprzeczam, że Gerrarda lubięmlody_10 pisze: Nie będe pisał, że jest fanem Gerrarda, bo chyba każdy widzi
-------------------------------------------------------
Mlody_10
fan Barcy, jak widzę podziwia talent Messiego (no respekt dla tego chłopaka (o Messim oczywicie mówie), mówię to szczerze bo jako fan zupełnie innego klubu) i robi kompilacje. Niewiem, czy swój przydomek zawdzięcza wiekowi, jesli tak to daje 90 procent, że tylko pierwszy człon (mlody), bo 10-latków tu trudno spotkać. Ogólnie to nie jest postaciš in minus
No to tyle...Papatki