Co mnie wkurwia, to totalne olewanie młodych. Pomijam już fakt, że pozbywamy się praktycznie za darmo tych graczy, ale taki moment, to idealny czas, by młodu Fernandez złapał jakieś minuty, to wolimy ściągnąć emeryta Alonso. Nosz kuzwa. Ja rozumiem, ze dobre recenzje w Championship nie muszą gwarantować dobrej gry, ale mówimy o opcji tymczasowej, a jak bardzo musi nie cenić łysy Hiszpana, że woli totalnego placka Alonso za niego. To ja już bym wolał, żeby dzieciak się otrzaskał i nawet popełnił błędy, niż oglądać te parodię piłkarza.
Tak jak z Mainoo - rok temu mieliśmy już w ostatniej kolejce top4, to Anglikowi nie dał powąchać murawy, bo muszą grać top youngsters, widocznie młody takim nie był. Ale już po 3 mcach czytam usprawiedliwienia, że brak Mainoo jest widoczny i z nim byśmy grali lepiej. No na pewno, jak gość już w meczu o pietruszkę nie dostaje szansy xd
Wkurwia mnie, że nawet na nic nieznaczące mecze nie ma rotacji. Po co nam szersza kadra i szkółka, jak stamtąd ciężko przebić się do składu, w którym grają non stop ci sami gracze…