Co do Monsoreau - Berthod jest ciągła rotacja.j1mmy pisze:t-Jb jak na lyon bardzo ale to bardzo dziwne ustawienie. Choc moze wynika to z zupelnie innego stylu prowadzenia druzyny. Dziwie sie ze nie korzystasz z berthoda bo to wstyd na lewa nie ma konkurencji w tym klubie przesun monsreanu do srodka bo lepiej gra na srodku niz na lewej(przynajmniej u mnie). Dziwie sie ze oddales Sidneya juz lepiej oddac Frau choc z drugiej strony on jest niezlym jokerem. Diego? Rozumiem ze ten z porto. Ja tym systemem bym gral ben afra z juhinioi z tiago na lawę
(ah ta jego uniwersalnosc) w sumie pedrietti jest niezly do rozgrywania pilek srodkiem ale to kwestia wszystko podejscia do problemu , widze ze ustawiles druzyne jak w rzeczywistosci (no moze prawie ^^). Ja lyoonem gralem klasycznym 4-4-2 badz tez diamentem
Po Govou odrazu się zgłosił Arsenal (kwota jaką dawali to 10,5m), niemożna było przejsc obok tego obojętnie. Z drugiej strony chciałem mieć rodaka w druzynie, a najlepiej zapowiadającym się młodym był prawoskrzydłowy Błaszczykowski. Frau gra bez zarzutów.
Co do ustawienia to chciałem grać podobnym do rzeczywistego ustawienia OL. Wyniki narazie są bardzo korzystne
pozsdrawiam