Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Nassem
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: Nassem » 25 lut 2006, 12:25

Manumef pisze:Oby nie podpisywali kontraktu z Ballackiem. Mimo, iż jest to świetny zawodnik, materialisty w klubie nie chce widzieć.

To sprzedajmy Ferdinanda, bo ten jak sie spierał o kontrakt to szkoda gadac. Ballack byłby swietnym wzmocnieniem, co do tego nie ma wątpliwosci i skoro miałby przyjsc za free to baredzo prosze, a koszty utrzymania go napewno byłyby 100 razy miejsze niz mielibysmy sprowadzic kogos innego tej samej klasy.
Manumef pisze:Defensywni pomocnicy jakich chętnie widziałbym w klubie:

Mahamadou Diarra - priorytet!, Javier Mascherano, Didier Zokora, Gennaro Gattuso, Kim Kallstrom;
Kallstrom :shock: jak dla mie to jest leszcz. Dobry w CM ale w realu jest gorzej. Mascherano...hmmm nie jestem pewny czy potrzebna nam kolejna wadka tak jak było to z Veronem czy Klebersonem. Może sie chłopak nie sprawdzic na wyspach, a jak wiemy nie możemy sobie pozwolic na kolejne niewypały.
Manumef pisze:Ofensywni:
Wesley Sneijder, Kevin Nolan, Rafael van der Vaart, Morten Gamst Pedersen, Michael Carrick, Lincoln, Yeste, Riquelme, Ballack, Edu;
Nolana ja bym w MU nie chciał. On sam mówi że jest kibicem Liverpoolu. Stali bywalcy na meczach Live potwierdzają ze od czasu do czasu widzą go na trybunach Anfield. (wiem to jest gadka kibiców i może być różnie ale w kazdym kłamstwie jest ziarenko prawdy) gdyby to była prawda to Nolan jest u mnie skreslony. Jakos nie wyobrazam soibie żeby w koszulce MU biegał po boisku zagorzały kibic Liverpoolu. :?
Manumef pisze:Lewoskrzydłowi: Morten Gamst Pedersen, Florent Malouda, Franck Ribery, Aaron Lennon, Stewart Downing.
Skrzydłowi są nam niepotrzebni, a już napewno nie na lewą flanke gdzie mamy Giggsa (wiem ze weteran ale mamy :D) Parka, Ronaldo, a od biedy może tam zagrac Evra który przecież w Monaco występował na tej pozycji. Gorzej jest z prawą strona gdzie dobrze gra tam tylko Ronaldo i Park. Owszem Fletcher tez tam już występował ale tych wystepów wolałbym nie komentować.

Wróć do „Anglia”