Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: k@li » 25 lut 2006, 13:46

yazid^ pisze:Już nie tyle dziwi, co wręcz irytuje mnie fakt, iż szansy nie dostaje Cassano
Popatrz na tyo z innej strony, Cassano nie jest jeszcze gotowy do gry, przynajmniej tak mi się wydaje, myślę że Caro chce doprowadzić Włocha do optymalnej formy i wtedy go wpuszczac, bo po co narazie jak jest Robinho, Ronaldo, wrócił już Raul.
A co do tych spekulacji transferowych to mówi się o chęci pozyskania przez Real Cesca Fabregasa co wydaje mi się wręcz nie mozliwe, on bardzo dobrze sprawuje sie w Arsenalu i nie wydaje mi sie żeby on sam chciał przejść i czy Wenger byłby skory go puścić do Realu. Powrócił tez temat Ibrahimovica i Podolskiego - co jak dla mnie jest smieszne! Podolski w Realu? Moim zdaniem na 100% nbie sprawdziłby się w barwach 'krolewskich' to jest zawodnik narazie dobry na bundeslige nie na Primera Division, a co do Zlatana, wydaje mi się, że nic z tego nie wyjdzie chociaż nigdy nie wiadomo... on w Juve czuje się bardzo dobrze, jest niesamowicie potrzebny i moim zdaniem lepiej dla niego byłoby pozostać w Turynie.
-------------------------------------------------------------------------------------
Fernando pisze:Jesli chodzi o mecz z Arsenalem to Lopez Caro popelnil wielki blad zdejmujac Robinho, a zostawiajac na placu gry ospalego Ronaldo.
Robinho biegał w tym meczu za dwoch, pomysl jaki on musial byc zmeczony... moim zdaniem decyzja Caro była słuszna.
Pozdrawiam.

Wróć do „Hiszpania”