Oj nie wiem,a chociazby mecz z Benfica w LM?w tym sezonie Ronaldo wogole nie zachwyca(no chyba, ze 13nastki na plakatach). ROnaldo to typowy zawodnik, ktory najpierw pomysli o sobie a dopiero potem o zespole.Nassem pisze:Ta "laleczka" ostatnio jest w dobrej formie wiec nie ma sie co dziwic ze występuje w pierwszym składzie !! zreszta jak był w dołku to nie dostawał szans
Czy ja mowie ze gra slabo?Giggs jest stary ma ze 33 lata?Nassem pisze:Co do Giggsa to wcale sie nie dziwie ze gra, a skoro Ty sie temu dziwisz to smiem wątpic w twoją wiedze o MU.
Na pewno Fletcher lepiej radzil sobie na skrzydle niz w srodku. W srodku byl zagubiony. Jego gra wyglada na srodku pomocy jak gra Gudjohnsea w ostatnim meczu z Barcelona.Nie wie co sie dzieje i nie nadaza za akcja. Fletcher i nie ma umiejetnosci do kreowania gry i do odbierania pilek wykonywania czarnej roboty.Nassem pisze:Pwoeidz ile widziałes meczy MU z jego udziałem ? bo chyba niewiele skoro sądzisz ze na skrzydle gra lepiej. Fletcher powinien grac na środku tam gdzie jeszcze jakos ta gra mu wychodzi. Na skrzydło to on został kreowany po odejsciu Beckhama ale jak widac niesłusznie bo tam sie wogle nie sprawdza.