Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: yazid^ » 25 lut 2006, 13:51

Popatrz na tyo z innej strony, Cassano nie jest jeszcze gotowy do gry, przynajmniej tak mi się wydaje, myślę że Caro chce doprowadzić Włocha do optymalnej formy i wtedy go wpuszczac, bo po co narazie jak jest Robinho, Ronaldo, wrócił już Raul.
Właśnie - sprowadzono go po to, aby wypełnił lukę po Raulu, który był kontuzjowany. Hiszpan wyzdrowiał, a Cassano jak nie grał, tak nie gra. W dodatku Raul to kolejna święta krowa w Realu po Ronaldo i Beckhamie, więc szansę na grę Cassano maleją praktycznie do zera, tym bardziej, że pierwszymi zmiennikami na ten moment są wspomniany Raul i Baptista :roll:
Moim zdaniem na 100% nbie sprawdziłby się w barwach 'krolewskich' to jest zawodnik narazie dobry na bundeslige
Teraz nie tyle dobry, co wręcz przeciętny...
co do Zlatana, wydaje mi się, że nic z tego nie wyjdzie chociaż nigdy nie wiadomo... on w Juve czuje się bardzo dobrze, jest niesamowicie potrzebny i moim zdaniem lepiej dla niego byłoby pozostać w Turynie.
Też nie jestem zwolennikiem tego transferu, ale wydaje mi się, że jeśli Perez się uprze, to Szwed zawita na SB :/

Wróć do „Hiszpania”