Właśnie - sprowadzono go po to, aby wypełnił lukę po Raulu, który był kontuzjowany. Hiszpan wyzdrowiał, a Cassano jak nie grał, tak nie gra. W dodatku Raul to kolejna święta krowa w Realu po Ronaldo i Beckhamie, więc szansę na grę Cassano maleją praktycznie do zera, tym bardziej, że pierwszymi zmiennikami na ten moment są wspomniany Raul i BaptistaPopatrz na tyo z innej strony, Cassano nie jest jeszcze gotowy do gry, przynajmniej tak mi się wydaje, myślę że Caro chce doprowadzić Włocha do optymalnej formy i wtedy go wpuszczac, bo po co narazie jak jest Robinho, Ronaldo, wrócił już Raul.
Teraz nie tyle dobry, co wręcz przeciętny...Moim zdaniem na 100% nbie sprawdziłby się w barwach 'krolewskich' to jest zawodnik narazie dobry na bundeslige
Też nie jestem zwolennikiem tego transferu, ale wydaje mi się, że jeśli Perez się uprze, to Szwed zawita na SBco do Zlatana, wydaje mi się, że nic z tego nie wyjdzie chociaż nigdy nie wiadomo... on w Juve czuje się bardzo dobrze, jest niesamowicie potrzebny i moim zdaniem lepiej dla niego byłoby pozostać w Turynie.