zobaczymy przypomnę tylko że w meczu z Zaragozzą nie było pełnego składu teraz jest i liczę na gładkie zwycięstwoyazid^ pisze:Ciekawi mnie forma SaragossyCzy będzie w stanie zagrać kolejne kapitalne spotkanie z wielkim przeciwnikiem czy gładko przegra
a ja wole opcję numer 2yazid^ pisze:Wolę opcję numer 1
Jeżeli R10 chce grać to czemu ma nie grać. Ronaldinho wie że ten mecz jest równie ważny jak inne mecze i musi dać z siebie wszystko aby Barca odniosła korzysty wynik w Zaragossie.yazid^ pisze:Ronaldinho nie czuł się najlepiej po meczu z Chelsea, nie powinien zagrać, po co ryzyko kontuzji w tak ważnym momencie
Messi zagra pewnie w pierwszej jedenastce tak mi się wydaje na pewno zagra Belletti, może Bommel ? zobaczymyNiggaz pisze: Zagramy w optymalnym zestawieniu. Ewentualnie Messi może rozpocząć mecz na ławce rezerwowych a za niego od pierwszych minut zagra Henka. Belletti na prawo i tyle.
Kto tu mówi że Valencia też wygraBienias pisze:Mecz bedzie ciezki ale jest do wygrania i musimy go wygrac by nasza przewaga nie stopniala do 3 pkt nad Valencia.