Nassem pisze:Kallstromjak dla mie to jest leszcz. Dobry w CM ale w realu jest gorzej. Mascherano...hmmm nie jestem pewny czy potrzebna nam kolejna wadka tak jak było to z Veronem czy Klebersonem. Może sie chłopak nie sprawdzic na wyspach, a jak wiemy nie możemy sobie pozwolic na kolejne niewypały.
Nie wiem, nie gram w CMa. Gra nieźle, ale tak jak napisałem przed nim jest wielu zawodników, których bym widział na OT.
Mascherano - mam świetny pomysł: Poulsen do Milanu, Ballack do Interu, Mascherano do Juve, a Diarra do United.
Faktycznie, również wyczytałem, że Nolan jest kibicem Liverpoolu. U mnie jest skreślony podobnie jak Barton, który łączony był z MU, ale tj. Nolan sympatyzuje z The Reds.Nassem pisze:Nolana ja bym w MU nie chciał. On sam mówi że jest kibicem Liverpoolu. Stali bywalcy na meczach Live potwierdzają ze od czasu do czasu widzą go na trybunach Anfield. (wiem to jest gadka kibiców i może być różnie ale w kazdym kłamstwie jest ziarenko prawdy) gdyby to była prawda to Nolan jest u mnie skreslony. Jakos nie wyobrazam soibie żeby w koszulce MU biegał po boisku zagorzały kibic Liverpoolu.
Niepotrzebni? Tka właśnie teraz to widać, jak są nam niepotrzebni. Giggs? Pewnie jeszcze rok i zakończy karierę. Choć ja życzyłbym sobie, by dalej biegał po lwej stronie boiska w United.Nassem pisze:Skrzydłowi są nam niepotrzebni, a już napewno nie na lewą flanke gdzie mamy Giggsa (wiem ze weteran ale mamy) Parka, Ronaldo, a od biedy może tam zagrac Evra który przecież w Monaco występował na tej pozycji. Gorzej jest z prawą strona gdzie dobrze gra tam tylko Ronaldo i Park. Owszem Fletcher tez tam już występował ale tych wystepów wolałbym nie komentować.
Evrze zostawmy rywalizację o miejsce na lewej stronie obrony z Gabim ok? Patrice częściej występował w Monaco na pozycji lewego obrońcy, a nie jak wspomniałeś lewoskrzydłowego. Zdecydowanie częsciej...
Fletcher na skrzydle jak ostatnia fleja prawde powiedziawszy. A Park nie spełnia pokładanych w nim oczekiwań. Nie dostosował siejeszcze do gryu w Anglii, a nam w walce z Chelsea potrzebni są zawodnicy klasowi nie tylko w pierwszej 11, ale takze na ławce.
Może napiszesz tutaj również zawodników, których chętnie widziałbyś w MU? Ja postaram sie to skomentować.
P.S. Tim Cahill w miejsce ofensywnego pomocnika!
a teeeeen...Łukasz[ACM] pisze:Ballack napewno nie chciał więcej niż 80tys funtów
]Łukasz[ACM] pisze:Wydaje mi się że Manu stać na takiego piłkarza, zwłaszcza że naprawde potrzebują klasowego środkowego pomocnika którego im brakuje, widać to. Potem z grupy LM nie wychodząCo do Diarry to Lyon może chcieć za niego sporą kase, a Glazer nie jest znany z rzucania wielką kasą. Od Gattuso won
![]()
Patrz jaki sie znawca znalazł...
Tylko napisz mi choc trzech swietnych, solidnych zawodników pokroju Diarry, za których nie musielibyśmy wydawać tak wielkiej sumy.Nassem pisze:Latem MU powinien dostac około 30 mln funtów na transfery (oczywiscie jezeli Glazer dotrzyma słowa) wiec na Diarre spokojnie by wystarczyło.Pytanie tylko czy wartlko za niego dawac jakąs bagatelną sume ? nie sądze. Diarra nie jest jedynym zawodnikiem który może do nas dojsc i nie można go chciec sprowadzac za wszelką cene bo bysmy sporo przepłacili.
Łukasz[ACM] pisze:No niech przychodzi nawet 5Liczy się kogo sprowadzą i jak się ten ktoś wprowadzi w drużyne, nie sztuką jest kupić
David Gill mowił na pewno o dwóch zawodnikach, którzy grają w LM. NIe chcę mi sieszukać jego wypowiedzi, ale postaram się.Nassem pisze:Mówili o jednym klasowym który jeszcze gra w LM więc brukowce doszukuja sie teraz coraz to nowszych wynalazków. Niewiem ilu przyjdzie ale wiem ze zostanie wzmocniona tylko pomoc.
Alan Smith po opuszczeniu szpitala
...już się rwie do gry