Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 25 lut 2006, 21:17

Nassem pisze:Kallstrom :shock: jak dla mie to jest leszcz. Dobry w CM ale w realu jest gorzej. Mascherano...hmmm nie jestem pewny czy potrzebna nam kolejna wadka tak jak było to z Veronem czy Klebersonem. Może sie chłopak nie sprawdzic na wyspach, a jak wiemy nie możemy sobie pozwolic na kolejne niewypały.

Nie wiem, nie gram w CMa. Gra nieźle, ale tak jak napisałem przed nim jest wielu zawodników, których bym widział na OT.
Mascherano - mam świetny pomysł: Poulsen do Milanu, Ballack do Interu, Mascherano do Juve, a Diarra do United. :wink:
Nassem pisze:Nolana ja bym w MU nie chciał. On sam mówi że jest kibicem Liverpoolu. Stali bywalcy na meczach Live potwierdzają ze od czasu do czasu widzą go na trybunach Anfield. (wiem to jest gadka kibiców i może być różnie ale w kazdym kłamstwie jest ziarenko prawdy) gdyby to była prawda to Nolan jest u mnie skreslony. Jakos nie wyobrazam soibie żeby w koszulce MU biegał po boisku zagorzały kibic Liverpoolu. :?
Faktycznie, również wyczytałem, że Nolan jest kibicem Liverpoolu. U mnie jest skreślony podobnie jak Barton, który łączony był z MU, ale tj. Nolan sympatyzuje z The Reds.
Nassem pisze:Skrzydłowi są nam niepotrzebni, a już napewno nie na lewą flanke gdzie mamy Giggsa (wiem ze weteran ale mamy :D) Parka, Ronaldo, a od biedy może tam zagrac Evra który przecież w Monaco występował na tej pozycji. Gorzej jest z prawą strona gdzie dobrze gra tam tylko Ronaldo i Park. Owszem Fletcher tez tam już występował ale tych wystepów wolałbym nie komentować.
Niepotrzebni? Tka właśnie teraz to widać, jak są nam niepotrzebni. Giggs? Pewnie jeszcze rok i zakończy karierę. Choć ja życzyłbym sobie, by dalej biegał po lwej stronie boiska w United.
Evrze zostawmy rywalizację o miejsce na lewej stronie obrony z Gabim ok? Patrice częściej występował w Monaco na pozycji lewego obrońcy, a nie jak wspomniałeś lewoskrzydłowego. Zdecydowanie częsciej...
Fletcher na skrzydle jak ostatnia fleja prawde powiedziawszy. A Park nie spełnia pokładanych w nim oczekiwań. Nie dostosował siejeszcze do gryu w Anglii, a nam w walce z Chelsea potrzebni są zawodnicy klasowi nie tylko w pierwszej 11, ale takze na ławce.

Może napiszesz tutaj również zawodników, których chętnie widziałbyś w MU? Ja postaram sie to skomentować.

P.S. Tim Cahill w miejsce ofensywnego pomocnika!
Łukasz[ACM] pisze:Ballack napewno nie chciał więcej niż 80tys funtów :P
a teeeeen... :wink:
Łukasz[ACM] pisze:Wydaje mi się że Manu stać na takiego piłkarza, zwłaszcza że naprawde potrzebują klasowego środkowego pomocnika którego im brakuje, widać to. Potem z grupy LM nie wychodzą :P Co do Diarry to Lyon może chcieć za niego sporą kase, a Glazer nie jest znany z rzucania wielką kasą. Od Gattuso won :!: :P
]
Patrz jaki sie znawca znalazł... :P Glazer nie jest znany z wydawania duzej kasy? A miał w sumie do tego okazję? w lecie 2005 roku objął klub, ciązyła na nim presja kibiców. W zimie nie sprowadza sieklasowych zawodników z silnych klubów.
Nassem pisze:Latem MU powinien dostac około 30 mln funtów na transfery (oczywiscie jezeli Glazer dotrzyma słowa) wiec na Diarre spokojnie by wystarczyło.Pytanie tylko czy wartlko za niego dawac jakąs bagatelną sume ? nie sądze. Diarra nie jest jedynym zawodnikiem który może do nas dojsc i nie można go chciec sprowadzac za wszelką cene bo bysmy sporo przepłacili.
Tylko napisz mi choc trzech swietnych, solidnych zawodników pokroju Diarry, za których nie musielibyśmy wydawać tak wielkiej sumy.
Łukasz[ACM] pisze:No niech przychodzi nawet 5 :P Liczy się kogo sprowadzą i jak się ten ktoś wprowadzi w drużyne, nie sztuką jest kupić ;)
Nassem pisze:Mówili o jednym klasowym który jeszcze gra w LM więc brukowce doszukuja sie teraz coraz to nowszych wynalazków. Niewiem ilu przyjdzie ale wiem ze zostanie wzmocniona tylko pomoc.
David Gill mowił na pewno o dwóch zawodnikach, którzy grają w LM. NIe chcę mi sieszukać jego wypowiedzi, ale postaram się.

Alan Smith po opuszczeniu szpitala :arrow: http://img125.imageshack.us/my.php?imag ... 0029og.jpg

...już się rwie do gry :D

Wróć do „Anglia”