AC Fiorentina (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post autor: Sawyer » 25 lut 2006, 22:39

No inie jestem zadowolony z przebiegu tego meczu :? Kibicowałem Parmie :cry: Zaczeło sie tak pięknie - Bojinov zagrał ręką w polu karnym ,a Simplicio zamienił "11" na bramke i Parma od 3' prowadziła :) Pozniej jeszce druga bramke dla Mleczarzy dołozył Bresciano - Lobont atakowany przez Corradiego wyszedł z bramki ,ale po jego interwencji piłka wpadła pod nogi Marco no i niespodziewanie po 12' było 2:0 :twisted: ,ale pozniej Viola pokazała co potrafi ,wzieli sie ostro do roboty ,obrona Parmy pod nieobecnosc Paulo Cannavaro zagrała słabo :? Bojinov dostał piłke na głowe z dośrodkowania i pewnie strzelił ,ale wydaje mi sie ,ze tam był spalony :roll: pozniej kolejna bramka dla Violi ,podanie z głębi pola ,Toni skacze do Piłki odbija pilke głowa ,ta trafia do Bojinova i ten po raz kolejny zdobywa bramke ,i było juz 2:2 :cry: W drugiej połowie cały czas przeważała Viola ,Parma probowała cos grac z kontratajów ,ale nic z tego nie wychodziło ,niecelne podania ,straty :x

Kolejna bramke na 3:2 zdobył Jorgensen który wykorzystał zamieszanie pod bramką Parmy - Bucci obronił ładnie dwa strzały ,ale przy strzale Jorgensena wiekszych szans nie miał :? ,jescze Bonera chciał bronic ,nawet przyjął pozycję jak bramkarz :lol:

Viola atakowała i atakowała ,strzelili jescze jedna bramke ,tym razem zdobył ja pozyskany zimą z Triestiny - Jimenez ,niezle przy tym strzale wyciągnał Bucciego :wink:

Jest jeszcze jedna rzecz na ktora nalezy zwrocic uwage - Faule :shock: - tyle fauli to ja dawno nie widziałem ,szczególnie wykazali sie zawodnicy Parmy :?

No cóz mogłobyc tak pieknie ,a skonczyło sie 4:2 dla Violi :?

Wróć do „Włochy”