Widzisz dla Ciebie to normalka że kibice wyzywają piłkarza przecież jesteś normalny a Ci "czarni" powinni być karani za to że mają taki sam kolor skóry...ehhkaczy pisze:Mojego pojecia jakos nie przeszlo
To było tylko przypuszczenie... mistrzu czytaj uważniekaczy pisze:Czzarnowidz sie znalazl
Kibic Realu każdą kleską odwiecznego wroga będzie się emocjonowałkaczy pisze:To chyba patrząc z twojej strony subiektywnej , jako kibica barcy .
Bo ja widialem bardzo dobry mezcz ktorym sie emocjonowalem
tak nie dokońca jednak nie wiem co one oznaczały bo nie było mnie tam może ty byłeś powiesz mi ??kaczy pisze:"Peace" . A co ,nie gadaj że nie wiedziales !
Jak by chciał zwrócić na siebie uwagę to by z szatni na golasa wyleciałkaczy pisze:A ja sie bede jednak upierał że to był znak protestu i zwrocenia na siebie uwagi .
Jednak kogoś bedzie obchodzićkaczy pisze:Po paru latach to prawie nikogo nie bedzie wogule obchodzil nawet ten wynik
Jak by Ci ojciec odciął ręke i zaczął przeklinać na Ciebie to też byś tego nie zapomniał gwarantuje Ci...kaczy pisze: A skąd ty to możesz wiedzieć !!
kaczy jak tu teraz szanować kibiców Realu twoja wypowiedz jest godna tych kibiców co zasiadli dzisiaj na stadionie w Zaragozie wiesz co nie pisz już wiecej w tym temacie bo za dużo już się tutaj skompromitowałeś.