chce kupic pare dobrych zawodnikow jak felipe, baines, deschacht, recife, mascherano, itd ale oni nie chca do mnie przyjsc. jeszcze na atak chce kupic vittiego, kerlona, albo troche gorszego zigica. z tej 3 tylko zigic chce przejsc, ale na razie go nie kupuje, bo mam kilku napastnikow z podobnymi do niego statsami(l.henrique, brozek, kisliy, kowal, pantelic) a on jest tez z poza UE. jedynym rozwiazaniem byloby sprzedanie pantelica(ktory gra dobrze) i kupienie zigica. pablo vitti juz negocjowal, ale tez sie nie zgodzil, max moge mu dac 26.500 euro i jak mi teraz zarzad troche podwyzszy to sie zgodzi(chyba ze mnie ktos uprzedzi). ten kerlon jest chyba najlepszy (i najdrazszy) i mam na niego pierwokup na 15 mln euro(ale watpie zeby chial do mnie przejsc). a tak wogole to ten pierwokup jest troche beznadziejny, bo mialem tez felipe z internacional na 2 lata, a on przeszedl do villareal. troche dziwne przeciez jesli mam prawo do pierwokupu to ktos inny nie powinien go moc kupic. noi gdzie jest moja kasa(dalem im za to 500 tys euro
no dobra, jakbyscie jescze kogos mieli to podajcie