FMy

gianbuffon
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: gianbuffon » 26 lut 2006, 16:59

ja gram na tym 2 patchu i na nim wszyscy co podaliscie sa slabi, oprocz stefanovica, dobry jest, ale ma znowu slabe statsy techniczne, a ja najbardziej lubie jak srodkowy pom ma strzaly i podania min na 18 (on ma chyba 15). a guarina i lukasiewicza mam. szukam teraz tylko zmiennikow, zwlaszca na lewa pomoc i def pomocnik(mam nengomashe ale wolalbym kogos z UE, fajnie y bylo jakby inni tez byli z UE).
chce kupic pare dobrych zawodnikow jak felipe, baines, deschacht, recife, mascherano, itd ale oni nie chca do mnie przyjsc. jeszcze na atak chce kupic vittiego, kerlona, albo troche gorszego zigica. z tej 3 tylko zigic chce przejsc, ale na razie go nie kupuje, bo mam kilku napastnikow z podobnymi do niego statsami(l.henrique, brozek, kisliy, kowal, pantelic) a on jest tez z poza UE. jedynym rozwiazaniem byloby sprzedanie pantelica(ktory gra dobrze) i kupienie zigica. pablo vitti juz negocjowal, ale tez sie nie zgodzil, max moge mu dac 26.500 euro i jak mi teraz zarzad troche podwyzszy to sie zgodzi(chyba ze mnie ktos uprzedzi). ten kerlon jest chyba najlepszy (i najdrazszy) i mam na niego pierwokup na 15 mln euro(ale watpie zeby chial do mnie przejsc). a tak wogole to ten pierwokup jest troche beznadziejny, bo mialem tez felipe z internacional na 2 lata, a on przeszedl do villareal. troche dziwne przeciez jesli mam prawo do pierwokupu to ktos inny nie powinien go moc kupic. noi gdzie jest moja kasa(dalem im za to 500 tys euro :evil: teraz mi bedzie trudno go wyrwac z tamtad :?

no dobra, jakbyscie jescze kogos mieli to podajcie :)

Wróć do „Hyde Park”