FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: mlody_ » 26 lut 2006, 20:56

mlody_10 pisze:Co do zachowania kibiców, to Federacja (?) powinna pomyśleć nad jakąś większą karą, bo tak nie może sie dziać.
Tobik33 pisze:To coś da ? nie wydaje mi się nawet nie wiadomo czy to byli kibice Zaragozy. Ja na stadionie widziałem wielu kibiców w koszulkach Królewskich Nawet jak im wlepią kare paru dziesięciu tysięcy euro to to i tak nic to nie da. W końcu to nie jest przez działaczy i piłkarzy. Jak wlepiać karę to winowajcą, albo granie bez publiczności do końca sezonu też dobre Rasizm będzie tak samo jak terroryzm i tego się nie zwalczy na 2 stadionach E2 może czuć się bezpiecznie Camp Nou i Son Moix.
No wiesz, próbować zawsze można, ale Federacja musi pomyśleć nad tym, aby kara była znacznie zwiększana z kolejnym takim zdarzeniem, bo nie moze sie tak dziać.
Klub też powinien sie postarać 'wyłapać' tych ludzi i tak jak w Anglii - zakaz wejścia na stadion czy coś, tylko czy jest to możliwe...
Może chociaż by to troche pomogło.
Niggaz pisze:Znajomy kibic Barcy na jakimś anglojęzycznym forum czytał ciekawe wypowiedzi o tym jak to najmłodsi kibice przebywając na stadionie bardzo szybko łapią takie rasistowskie hasła i przyłączają się do zbiorowego aktu debilizmu :roll:
I tutaj klub też powinien może jakieś wykłady organizować, starać sie od najmłodszych wyeliminować takie zachowania.

Zawsze warto próbować, może przynajmniej troche by sie zmieniło zachowanie tych ludzi...

Barca ma już 8 pkt przewagi nad Valencią (zromisowała 1:1 z Getafe) i 10 nad Realem (przegrał z Mallorcą 2:1) :D

Wróć do „Hiszpania”