AS Roma (zbiorczy)

zagi82
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: zagi82 » 27 lut 2006, 13:57

A zatem kolejne zwycięstwo, jest absolutny rekord pod względem zwycięstw z rzędu w lidze..Roma - rekordzistka, kto by pomyślał na początku sezonu, że coś takiego może się stać :wink:

Co do samego meczu..Derby jak to derby dużo walki, mało klarownych okazji do strzelenia bramek.Roma dała się wyszumieć Lazio na początku a potem kontrolowała spotkanie, zwłaszcza po golu Taddei'ego.Było widać wielki spokój i pewność w grze Giallorossich..Pięknie zachował się młody Aquilani po zdobyciu drugiej bramki, podbiegając do Il Capitano..Widać dla kogo zagrała drużyna w tym meczu. Fajne zawody rozegrali Mexes(czyścił z tyłu, świetny mecz) a także szalejący po bokach Amantino.W Lazio podobała mi się gra Behramiego..Ciekawy zawodnik, wkrótce może być o nim głośno...Aha zapomniałbym jeszcze o Donim, kurcze wczoraj słabiej, te jego wyjścia do dośrodkowań - tragedia :roll: Niech nie bierze przykładu z kolegi Julio Cesara :wink:

A za tydzień kolejny wielki mecz..Czeka już Inter, żądny rewanżu za porażke w 1 rundzie.Ja jestem dobrej myśli i czuję, że nie przegramy.. :P A w przypadku zwycięstwa przewaga Interu topnieje tylko do 1 pkt... Wtedy miejsce na pudle będzie już na wyciągnięcie ręki :]

Wróć do „Włochy”